Emet'te Kitap Fuarı

Emette Kitap Fuarı
Kütahya’nın Emet Kaymakamlığı tarafından 'Kitap Kumbaram' isimli fuar düzenlendi.

- Kütahya’nın Emet Kaymakamlığı tarafından 'Kitap Kumbaram' isimli fuar düzenlendi.

Emet Kapalı Spor Salonu'ndaki fuarın açılışına, Kaymakam Gazi Kaya, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Emet Garnizon Komutanı Yasin Bedir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre ve öğrenciler katıldı.

İlk defa iki farklı alışkanlığın kazandırılması amaçlanan etkinlikte, ilk olarak ilçede bulunan okul öğrencileri, kumbaralarında para biriktirerek, tutumlu olma olgusunu kazandı.

Gençler şimdide kumbaralarında biriktirdikleri paralar ile Emet Kaymakamlığının açmış olduğu 'Kitap Kumbaram' fuarında bulunan 40 bin kitaptan birisini alarak, tutumlu olmanın yanında kitap okuma alışkanlığını da kazanmış olacak.

Açılışta bir konuşma yapan Emet Kaymakamı Gazi Kaya, kaymakamlık olarak ilçede bulunan tüm okullara ciddi anlamda, kitap desteği sağlandığını bildirdi. Kaya, “Çocuklarımıza hem tutumlu olmayı öğretmek hem de kitap sevgisini aşılamak adına böyle bir etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımızın okullarında oluşturulan kumbaralarda biriktirdikleri paralar ile kitap aldılar. Fuarımız halkımıza da açık. Tüm vatandaşlarımızı fuarımızı gezmeye davet ediyoruz” dedi.

5 bin farklı yayın evinden 40 bin kitabın bulunduğu fuarın halka ücretsiz olarak açık olduğunu belirtildi.(MS-EFE)

EMET'TE KİTAP FUARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.