Emin Özkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Emin Özkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
İstanbul Kağıthane Belediyesi başkan danışmanlığı görevinden istifa eden Emin Özkan, AK Parti’den Bartın milletvekili aday adayı oldu.Başvuru evraklarını AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav’a tes...

İstanbul Kağıthane Belediyesi başkan danışmanlığı görevinden istifa eden Emin Özkan, AK Parti’den Bartın milletvekili aday adayı oldu.

Başvuru evraklarını AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav’a teslim eden Özkan, "Hepinizin bildiği üzere 7 Haziran’da yapılan seçimlerde, halkımız AK Parti’ye bazı kusurlarından dolay bir ders vereyim dedi. Ama gelinen 2-3 aylık süreçte AK Parti haricinde bir iktidar kurulması yönünde hesap yapanlar ne yazık ki, Türkiye’nin sorunlarını çözmeye, Türk milletinin hizmet etmeye talip olmadıklarını gösterdiler. İnsanlarımızda bunu gördü. Maalesef üzülerek söylüyorum. Zorunlu şart olarak Cumhurbaşkanımızın da ifadesiyle tekrar seçime gitme kararı alındı. Bu bağlamda bende Bartınlı bir kardeşiniz olarak gerek siyasi tecrübem, gerekse de bürokrasideki deneyimlerimle doğup, büyüdüğüm Bartın’ımıza hizmet edebilmek gayesiyle 26. dönem milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunma kararı aldım. AK Partili olmak bir ayrıcalıktır. AK Parti teşkilatlarında görev yapmak herkese nasip olmaz. Bunun için kuruluşundan bu güne kadar bu teşkilatta görev yapan, tüm teşkilat mensuplarımıza, kurucu üyelerimize, il, ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza, kısacası bütün teşkialt mensuplarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah bu dinamik kadromuzla 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde ülkedeki bu kargaşa ortamını bitirmek üzere bu göreve talibim. Sizlerle birlikte Bartın’da Türkiye ortalamasının üzerinde oy alacağımıza inancım tamdır. İnşallah bu noktada Bartın’dan 64. hükümetin kurulması aşamasında 276’nın üzerinde milletvekili çıkartmak için 2 milletvekili göndermek azmindeyiz. Bunu da sizlerle beraber öncelikle AK Parti teşkilatı ile birlikte, tüm Bartınlılarla diyalog halinde olarak, teşkilatımızla uyum içerisinde yepyeni bir sinerji yaratarak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.