Eminevim’den İzmir’de Toplu Tapu Teslimi

Eminevim’den İzmir’de Toplu Tapu Teslimi
Her ay farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim, İzmir’de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Her ay farklı illerde tapu teslim töreni düzenleyen Eminevim İzmir’de gerçekleştirdiği törende 85 aileye t

- Her ay farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim, İzmir’de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Her ay farklı illerde tapu teslim töreni düzenleyen Eminevim İzmir’de gerçekleştirdiği törende 85 aileye tapularını teslim etti. Türkiye genelinde 58 şubesi bulunan Eminevim, El Birliği adını verdiği faizsiz sistemiyle ev sahibi olmak isteyenlere farklı çözümler sunuyor. İzmir’de Eminevim sisteminden faydalanarak geçen aylarda ev sahibi olanlar için düzenlenen toplu tapu teslim törenine 800 davetli katıldı. Akşam yemeğinde bir araya gelen davetliler arasında yeni evine taşınacak olanların heyecanı gözlerden kaçmadı.

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ile Yönetim Kurulu üyeleri olan çocukları Büşra Üstün ve Muhammed Musab Üstün'ün elinden tapularını teslim alan aileler mutluluklarını dile getirdi.

İzmir'de üçüncüsü düzenlenen organizasyonda konuşan Eminevim Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Üstün, Eminevim sisteminin giderek çok daha büyüdüğünü belirterek, "Eminevim ve Emin Otomotiv'den sonra artık enerji sektöründe de varız. Bunun yanı sıra turizm sektöründe de renkli projeler yapıyoruz. Başarılı yatırımlarımızı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bizlere inanıp bu yolda beraber yürüdüğümüz müşterilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Gece davetliler arasında yapılan hediye çekilişiyle sona erdi.

EMİNEVİM’DEN İZMİR’DE TOPLU TAPU TESLİMİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.