Emniyet Mensupları İle Basın Mensupları Dostluk Maçında Buluştu

Emniyet Mensupları İle Basın Mensupları Dostluk Maçında Buluştu
Niğde’de Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile basın mensupları takımları arasında oynanan dostluk maçında gülen taraf emniyet mensupları oldu.Türk Polis Teşkilatının 170. Kur...

Niğde’de Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile basın mensupları takımları arasında oynanan dostluk maçında gülen taraf emniyet mensupları oldu.

Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yer alan hava muhalefeti nedeniyle ertelenen dostluk maçı 5 Şubat Şehir Stadyumunun yanında bulunan sentetik futbol sahasında oynandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen dostluk maçının ilk yarısını 3-1 mağlup kapatan basın mensupları, ikinci yarıda da etkin futbol ortaya koymasına rağmen beraberliği yakalayamadı. Emniyet mensupları 5-3 sahadan galibiyetle ayrıldı.

Emniyet Mensupları, kendilerini yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür ederek, maç sonunda meyve suyu ve baklava ikram etti.

Basın mensupları ise, Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak: “Bu maçlarda önemli olan skor değil, emniyet ve basın mensuplarının birlik ve beraberlik için olmasıdır” dedi.

NİĞDE’DE POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İLE BASIN MENSUPLARI TAKIMLARI ARASINDA OYNANAN DOSTLUK MAÇINDA GÜLEN TARAF EMNİYET MENSUPLARI OLDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.