Emre Ermiş Konseri’nde Gazze Unutulmadı

Emre Ermiş Konseri’nde Gazze Unutulmadı
Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Tasavvuf müziğinin güçlü sesi Emre Ermiş, söylediği ilahilerle Gazze’de hayatını kaybedenleri andı.

- Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Tasavvuf müziğinin güçlü sesi Emre Ermiş, söylediği ilahilerle Gazze’de hayatını kaybedenleri andı.

Tasavvuf müziğinin güçlü sesi Emre Ermiş, Kağıthane Belediyesi’nin düzenlediği Hasbahçe’de Ramazan Etkinlikleri kapsamında ilahi - tasavvufi konseri verdi. Konsere ilgi büyük olurken, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği operasyonlar kınandı, dualarla ve ilahilerle hayatını kaybedenler anıldı.

Hasbahçe etkinlik alanında düzenlenen konsere Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Meclis Başkan Vekili Meryem Tekbıyık, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserine Filistin’de şehit olan Ammar adındaki çocuk için seslendirdiği ilahi ile başlayan Emre Ermiş, “Bugün arkadaşlarımda birlikte Kağıthane’nin sizlerin misafiri olduk. Buradan sonra evlerinize gidip sahur yapacaksınız. O seher vaktinde dualarınızda Filistin’de bizi de katmayı unutmayın” dedi.

Yoğun katılımla gerçekleşen konserde söylediği ilahilerle Kağıthanelileri derinden etkileyen Emre Ermiş, ‘Filistin Toprakları’, ‘Efendim’, ‘Medine Yolları’ adlı ilahileri seslendirdi.

Konserde konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Ramazan ayını Hasbahçe’de bayram havasında geçirmekteydik. Son günlerde İsrail’in Gazze’ye yapmış olduğu saldırılar bu bayram havasını buruk bayram havasına dönüştürdü. Maalesef son derece üzülüyoruz. Gazze her zaman aklımızda. Gazze için dualar ediyoruz. Biz de programımızı Gazze’deki şehitlerimizi anacak bir şekle dönüştürdük. Emre Ermiş beye ve sizlere çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Başkan Kılıç’ın sanatçı Emre Ermiş’e çiçek takdim etmesiyle konser son buldu.

EMRE ERMİŞ KONSERİ’NDE GAZZE UNUTULMADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.