Emre’ye Kötü Haber

Emre’ye Kötü Haber
Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Beşiktaş ile oynanan derbide rakip takımın teknik direktörü Slaven Bilic ile yaşadığı tartışma nedenyle Etik Kurulu’na sevk edildi. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan y...

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Beşiktaş ile oynanan derbide rakip takımın teknik direktörü Slaven Bilic ile yaşadığı tartışma nedenyle Etik Kurulu’na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan sevk açıklamasında, "Fenerbahçe futbolcusu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş arasında 22.03.2015 tarihinde Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanan müsabakanın devre arasında soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylara ilişkin 24.03.2015 tarihinde basın ve yayın organları tarafından kamuya sunulan görüntülerdeki Etik Talimatı’nın m.10 ve m.11’e aykırı hareketleri nedeniyle Etik Kurulu’na sevk edilmiştir" denildi.

METİN ALBAYRAK DA PFDK’DA

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinden yapılan sevk açıklamasında, "Beşiktaş Kulüp idarecisi Metin Albayrak’ın, 24.03.2015 tarihinde ’basın ve yayın organlarında yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca 31.03.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir" denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.