En Anlamlı Hediye

En Anlamlı Hediye
Gaziantep Fiziksel Engelliler Derneği, dernek bünyesinde yaptıkları küçük çaplı satışlardan elde edilen gelirlerle 77 yaşındaki Mehmet Kutlubay’a tekerlekli sandalye aldı.

- Gaziantep Fiziksel Engelliler Derneği, dernek bünyesinde yaptıkları küçük çaplı satışlardan elde edilen gelirlerle 77 yaşındaki Mehmet Kutlubay’a tekerlekli sandalye aldı.

Dernek tarafından yapılan küçük çaplı satışlardan elde edilen gelirle alınan tekerlekli sandalye, Gaziantep’in Nurdağı İlçesi Şatırhöyük Köyü’nde ikamet eden 77 yaşındaki Mehmet Kutlubay’a törenle teslim edildi. Dernek çalışanları ve öğrencilerde Kutlubay’ın köyüne giderek Kutlubay’ın heyecanına ve mutluluğuna ortak oldu.

İlkokul öğrencileri ve Gaziantep Fiziksel Engelliler Derneği çalışanlarının destekleri ile temin edilen tekerlekli sandalyesine kavuşmanın heyecanını yaşayan 77 yaşındaki Kutlubay, “O öğrencilerin ve dernek çalışanlarının alnının terini akıtarak aldıkları tekerlekli sandalyeyi bana hediye etmeleri benim bu yaşıma kadar aldığım en güzel hediye. Bu olay beni çok duygulandırdı. İlgisinden dolayı dernek başkanı İbrahim Halil Ogul'a çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Gaziantep Fiziksel Engelliler Dernek Başkanı İbrahim Halil Oğul ise Kutlubay’a yaşattıkları mutluluktan dolayı kendilerinin de en az onun kadar mutlu olduğunu ifade etti. Oğul, ayrıca tekerlekli sandalye, koltuk değneği, hasta bez, ihtiyacı olanlara seslenerek derneklerine müracaat etmelerini istedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.