‘En Başarılı Cemiyet’ Ödülü Sahibini Buldu

‘En Başarılı Cemiyet’ Ödülü Sahibini Buldu
ATKS Kültür sanat platformu hafta sonu İstanbul’da Büyük Martı gemisinde düzenlediği boğaz turu kültür sanat şölenin de yılın en başarılılarını da ödüllendirdiler.

Kanal24 ve Can Erzincan Televizyonunda canlı yayınladığı törende Merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler birliğine ‘en başarılı cemiyet’ ödülü verildi. Abdurrahman Tümer başkanlığındaki platformun düzenlediği etkinlik Kabataş Vapur iskelesinden başlayarak bogaz turu düzenlendi, gezi sırasında ses sanatçısı İbrahim Ocak ve saz arkadaşları seslendirdikleri parçalara zaman zaman katılımcılarda iştirak ederek halaylar çektiler.

Eski bakanlardan Lütfullah Kayalar’ın yanı sıra GAP Gazeteciler birliği genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz bazı illerin kültür müdürlerinin yanı sıra çok sayıda gazeteci, şair ve yazar’da katıldı. Adıyaman merkezde her yıl düzenlenen geleneksel GAP Oscarında ki başarısı nedeniyle GAP Gazeteciler birliğine ‘EN BAŞARILI CEMİYET      ‘ ödülü verildi. Ödülü cemiyet adına GAP Gazeteciler Birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz aldı, törende konuşan genel başkan KIYMAZ toplumların gücünün sanat yönüyle ortaya çıktığına dikkat çekerek şunları söyledi ‘.. burada ülkemizin değişik bölgelerlinden çok değerli sanat adamlarıyla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Genel merkezi Adıyaman’da bulunan bir kuruluşu izleyip onu ödüle layık görmenizden dolayı çok mutlu olduk. Burada bulunan sanat insanlarını bölgemize gelmeye tarihi turistik yerleri görmeye davet ediyorum. Adıyaman’da tarihi nemrut dağı dev heykelleri güneşin doğuşunu görmeye, Şanlıurfa’da balıklı göl Göbeklitepe, Gaziantep’te Zeugma ve Mardin’de tarihi evleri sarayları görmeye davet ediyorum’ dedi.

GAP Gazeteciler Birliğinin ödül almasının yanı sıra Kahta gazeteciler cemiyeti başkan yardımcısı Gökhan bayram ve Adıyamanlı dünyaca ünlü ressam Remzi Taşkıran’da ödül alanlar arasındaydı. Programın sunuculuğunu ise Recebiye Çataksezer ve Ebru Elmaskeser yaptı.

1-445.jpg

2-342.jpg

3-225.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.