En Güzel Gözlü Ve En Hızlı Koşan Eşek Yarışması

En Güzel Gözlü Ve En Hızlı Koşan Eşek Yarışması
56. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah günleri kapsamında Konya’nın Akşehir ilçesinde, "En Hızlı Koşan Eşek" ve "En Güzel Gözlü Eşek" yarışmaları yapıldı.Akşehir Belediyesi ve Akşehir N...

56. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah günleri kapsamında Konya’nın Akşehir ilçesinde, "En Hızlı Koşan Eşek" ve "En Güzel Gözlü Eşek" yarışmaları yapıldı.

Akşehir Belediyesi ve Akşehir Nasreddin Hoca Av Doğa Sporları Kulübü’nce düzenlenen yarışmalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Akşehir Hasanpaşa İmaret Cami önündeki meydanda başlayan ve Nasreddin Hoca Türbesi önünde son bulan "En Hızlı Koşan Eşek" yarışmasına 6 eşek katıldı. Yarışmada İbrahim Arslan’ın 5 numaralı eşeği tüm eşekleri geçerek farklı bir şekilde birinci oldu.

"En Güzel Gözlü Eşek" yarışmasında ise jüri üyeleri, 6 eşek arasından en güzel gözlü eşeği seçmekte oldukça zorlandı. Jüri; Ali Aslan’ın eşeğini en güzel gözlü eşek olarak seçti. Yarışmalarda dereceye giren eşek sahiplerine para ödülü ve plaketleri yarışmayı izleyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel tarafından verildi.

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ KAPSAMINDA KONYA’NIN AKŞEHİR İLÇESİNDE,

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.