En Şık Vitrin Yarışması Sonuçlandı

En Şık Vitrin Yarışması Sonuçlandı
Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Ankara Alışveriş Festivali kapsamında yapılan “En Şık Vitrin Yarışması” sonuçlandı. Stilist Aysun Kaba’nın organize ettiği yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

- Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Ankara Alışveriş Festivali kapsamında yapılan “En Şık Vitrin Yarışması” sonuçlandı. Stilist Aysun Kaba’nın organize ettiği yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

34 mağazanın katıldığı yarışmada dereceye girenler, Alışveriş Festivali’nin internet sitesi üzerinden yapılan halkoylaması ile belirlendi. Vitrininde canlı mankenlere yer veren World Wella Paris mağazası birinci olurken, Ekol Mağazası ikinci, Kuğulu Optik üçüncü oldu. Birinci seçilen mağazaya 4 bin TL ödül verildi. İkinci ve üçüncüye ise Ipad hediye edildi.

Limak Ambassadore Otel’de düzenlenen ödül törenine Ankara Alışveriş Festivali Komisyonu Başkanı Yüksel Tavşan, komisyon üyeleri Adnan Beker ve Timuçin Sönmez ile çok sayıda davetli katıldı. Komisyon Başkanı Yüksel Tavşan, Alışveriş Festivali’nin Ankara’daki ticarete hız ve yön vermek amacıyla hayata geçirilen önemli bir proje olduğunu belirterek, başkentin ağır bürokratik ve siyasi ortamı içinde bu tür zevkli projelere ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Festival kapsamında sosyal sorumluluk projeleri, sportif aktiviteler, halka yönelik defileler ve pek çok etkinliğe yer verdiklerini anlatan Tavşan, Ankara’nın marka değerine katkıda bulunan festivali uluslararası platforma taşımak için çaba harcadıklarını kaydetti.

Tavşan, gecenin onur konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek’e katılımından dolayı plaket verdi. Nevin Gökçek, plaketini alırken Ankara adına yapılan tüm etkinlikleri gönülden desteklediğini belirterek, festivali düzenleyen ATO’yu kutladı.

Törende ayrıca, İpekyol Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejdet Ayaydın, Promet Genel Müdürü Mehmet Şahin, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Sabah Gazetesi Ankara Bölge Eki Temsilcisi Osman Altınışık, televizyon programcısı Özge Uzun, Anket A.Ş. Genel Müdürü Belma İlhan, ANGİAD Başkanı Fatma Semiz, Moda Dergisi ve Joker Ajans’a plaket verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.