Encümen Kiralama İhaleleri Yapıldı

Encümen Kiralama İhaleleri Yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihalelerini yaptı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr....

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihalelerini yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş yerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı. 12 iş yerinin açık teklif usulüyle kiralama ihalelerinin yapıldığı encümen toplantısında 9 iş yeri kiralanırken, 3 iş yeri için katılımcı olmadı, bir ihale iptal edildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin açılış ve kapanış saatlerinin belirlenmesi teklifi de encümen gündeminde yer aldı. Kahveciler Odası’nın talebiyle Ramazan ayında lokanta ve kahvehanelerin imsak vaktine kadar açık kalmasına yönelik karar alındı. Normalde saat 12.00’ye kadar açık olan lokanta ve kahvehaneler Ramazan ayı boyunca imsak vaktine kadar açık kalabilecek.

İzmit Şirintepe Mahallesi Olimpik Buz Spor Salonu’ndaki 01 No’lu kafeterya 3 yıl süreliğine yıllık 2 bin 500 TL+KDV’ye Ali Demirboğa’ya verildi. Derince ve Körfez ilçesinde Harikalar Sahili ve Tütünçiftlik Sahili’nde bulunan bisiklet kiralama yeri için yapılan ihale iptal edildi. Körfez Hacıosman Mahallesi şantiye depo yeri 3 yıl süreliğine yıllık 18 bin 460 TL+KDV’ye Ali Akova’ya, İzmit Cumhuriyet Mahallesi Demokrasi Parkı’ndaki açık alan 3 yıl süreliğine yıllık 3 bin 900 TL+KDV’ye Selvi Dobra’ya kiralandı.

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi durak yeri sosyal tesis ile İzmit Gündoğdu Mahallesi durak yeri sosyal tesisi ve İzmit Durhasan Mahallesi İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki 1 adet ATM yeri için yapılan ihalelere katılımcı olmadı.

Kandıra Aydınlık Mahallesi Turan Güneş Caddesi’ndeki Halk Bankası Şubesi 3 yıl süreliğine yıllık 61 bin 300 TL+KDV’ye Handan Yıldız’a, İzmit Karabaş Mahallesi Leyla Atakan Kültür Merkezi’ndeki Büfe-Kantin 3 yıl süreliğine yıllık 4 bin 210 TL+KDV’ye Hatice Sela’ya, Karamürsel Ereğli 4 No’lu Balık Hali Ağ Çıkarma Yeri 3 yıl süreliğine yıllık 2 bin 200 TL+KDV’ye Bekir Bora’ya kiralandı. Başiskele Sahil Mahallesi Karşıyaka Balık Hali 10 No’lu Balık Yazıhanesi 3 yıl süreliğine yıllık 5 bin 600 TL+KDV’ye Murat Şahin, Başiskele Sahil Mahallesi Karşıyaka Balık Hali 11 No’lu Balık Yazıhanesi 3 yıl süreliğine yıllık 5 bin 600 TL+KDV’ye Dilek Özdemir’e kiralandı.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMENİ MÜLKİYETİ KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE AİT İŞYERLERİNİN KİRALAMA İHALELERİNİ YAPTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.