Endonezya Heyetinden Tso’ya Ziyaret

Endonezya Heyetinden Tso’ya Ziyaret
Endonezya Doğu Kalimantan Eyaleti Vali Yardımcısı Muhammed Sabani ve beraberindeki heyet Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı hasan Hüseyin Erkoç’u ziyaret etti.

- Endonezya Doğu Kalimantan Eyaleti Vali Yardımcısı Muhammed Sabani ve beraberindeki heyet Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı hasan Hüseyin Erkoç’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Dost ve kardeş ülke Endonezya heyetini Malatya’da ağırlamaktan dolayı memnunuz. Malatya’nın ekonomik, sosyal ve kültürel alt yapısını gördüler. İş dünyası olarak umut ediyoruzki Endonezya ile Malatya ticari ilişkiler noktasında ilişkilerini güçlendirsin. Malatya hem sanayi ve hem de tarım kenti olma özeliliği taşıyoruz. Değişik sektörlerde ihracat yapan bir konuma geldik. Farklı sektörleri bünyesinde barındıran Organize Sanayi Bölgelerine sahibiz. Bölgemizde huzur ve sükunetin sağlanması ile birlikte bölgenin hem Türkiye’nin hemde Malatya’nın ihracatı ciddi şekilde artacaktır” dedi.

Endonezya Doğu Kalimantan Eyaleti Vali Yardımcısı Muhammed Sabani, “Malatya’da kısa bir gezi yaptık. Özellikle Ticaret ve Sanayi Odası, asıl muhatabımız olan bir kurumdu. Çok daha ayrıntılı olarak görüşmek isterdik. Fakat programının kısa oluşu nedeniyle bu ziyaretimiz kısa kaldı. Nezaketiniz ve sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki seferlerde daha uzun zaman ayırarak ayrıntılı bir şekilde konuşmayı ve tartışmayı ümit ediyoruz. Şimdilik bir birimizden haberimiz oldu. Bir birimizi ancak tanıma fırsatı oldu. Özellikle kayısı bizim için farklı bir tat olarak karşımıza çıktı” şeklinde konuştu.

Erkoç, Endonezya Doğu Kalimantan Eyaleti Vali Yardımcısı Muhammed Sabani’ye kayısı hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.