Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız:

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız:
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, diktikleri elektrik direklerinin bombalandığını belirterek, "Hem direkleri bombalayacaksın hem de elektrikler kesildi diyeceksin yok öyle bir şey" dedi.Y...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, diktikleri elektrik direklerinin bombalandığını belirterek, "Hem direkleri bombalayacaksın hem de elektrikler kesildi diyeceksin yok öyle bir şey" dedi.

Yıldız Mucur ilçesinde seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, "Vatanını milletini seven sevgisini de sözde bırakmayıp icraata döken bir yapıdan geliyoruz. Vatanını milletini sevmek icraatla olur. Biz tek vatanla, tek bayrakla, tek ülkeyle beraber şehitlerimizin bize emanet ettiği bu ülkeyi ve bu bütünlüğü koruyacağız" diye konuştu.

"NE DIŞARIDAN NE İÇERİDEN KİMSE HEVESLENMESİN"

Ülkenin bölünmez bütünlüğünün daima korunacağını anlatan Bakan Yıldız, "Ne dışarıdan heveslensinler ne içeriden ne uzaktan heveslensinler ne de yakından bizler sizlerin verdikleri oylarla bu makamlardayız yine sizlerin verdiği oylarla da yolumuza devam edeceğiz. Verdiğiniz oyları hükümsüzleştirmek için çalışmalar yapılıyor, biz buna vesayet diyoruz. İster askerden gelsin ister sivilden gelsin isterse paralelden gelsin nereden gelirse gelsin bütün vesayetlere karşıyız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken 411 el kaosa kalktı diye söylediler. Şimdi paralel bir gazete 411 ele kaosa kalkan bir eli ön plana çıkartıyor. Onu yazılarında ön plana çıkartıyor. Ne demek istiyorsunuz bize acaba siz birleştiniz mi? Bir genel yayın yönetmeni, Diyarbakır’da HDP Genel Başkanının bulunduğu bir mekanda HDP’li Belediye Başkanının binasına arka kapıdan giriyor. Niçin arka kapıdan giriyorsun kardeşim sakladığın gizlediğin bir şey mi var? Ben gazeteciyim diyor gazeteciysen ön taraftan gir herkese duyur. Niyetler ve gayretler başka bu ülkede farklı bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ama biz şunu biliyoruz Kandil dağında iş birliği yapanların onunla görüşenlerin şuan bizim karşımızda olduğunu bir müddet önce içimizdeyken şimdi karşımızda olduğunu biliyoruz" diye ifade etti.

Yıldız, "Bizim oraya diktiğimiz elektrik direklerini geçen hafta bombaladılar. Bölgeye giden müteahaitlerin önünü kestiler ben şimdi bölgeye başka bir ekip gönderdim. Hem direği bombalayacaksın hem de elektrikler kesildi diyeceksin öyle yağma yok arkadaşlar" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.