Engelli Basketbolcular Yeni Sezon İçin Startı Verdi

Engelli Basketbolcular Yeni Sezon İçin Startı Verdi
Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Kamil Ocak Spor Salonu’nda çalıştırıcı Muharrem Karakafa

- Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Kamil Ocak Spor Salonu’nda çalıştırıcı Muharrem Karakafa nezaretinde başladı.

2014-2015 sezonu için startı veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu sezon da taraftarını mahcup etmek istemiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir’in büyük önem verdiği engelli basketbol takımı, yeni sezonda Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek istiyor.

Garanti 1. Ligi’nin zor bir lig olduğuna dikkati çeken Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, “Yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız her geçen gün temposunu arttırarak devam edecek. Bu takımın oluşmasında maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Onursal Başkanımız Fatma Şahin’e, Kulüp Başkanımız Abdülkadir Gözegir’e, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bizimle yakından ilgilenen İdari Menajerimiz Ramazan Taşkın’a teşekkür ediyorum. Hedefimiz başarılı bir sezon geçirerek, bize destek verenlerin emeklerini boşa çıkartmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

ENGELLİ BASKETBOLCULAR YENİ SEZON İÇİN STARTI VERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.