ENGELLİ VATANDAŞA KURŞUN YAĞDIRDI

ENGELLİ VATANDAŞA KURŞUN YAĞDIRDI
İstanbul Bahçelievler'de engelli bir vatandaş iş yerine gitmeye çalışırken kurşun yağmuruna tutulması çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Bahçelievler'de engelli bir vatandaş iş yerine gitmeye çalışırken kurşun yağmuruna tutulması çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayın ardından şüpheli şahsı kaçarken engelli şahıs hastaneye kaldırıldı.

Olay geçtiğimiz akşam Bahçelievler'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; muhasebeci olan Volkan Aksoy isimli engelli vatandaş iş yerine geldiği sırada kimliği belirlenemeyen bir saldırganın silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Aksoy yaralandı. Saldırgan ise olay yerinden yaya olarak kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı şahsın çok kan kaybettiğini gören vatandaşlar ambulansı beklemeden şahsı hastaneye götürürken polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

SİLAHLI SALDIRI KAMERADA

Olayın ardından kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatılırken yaşanan silahlı saldırı anı ise çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Volkan Aksoy iş yerine girmek için binanın kapısını açtığı sırada arkasından gelen saldırgan Aksoy'a defalarca ateş ediyor. Aksoy yaşadığı şokun etkisiyle kaçan saldırganın arkasından bakıyor ve daha sonra yere oturuyor. Bu sırada çevreden vatandaşlar Aksoy'un yardımına koşuyor ve ilk müdahaleyi yapıyor ve ardından taşıyarak hastaneye götürüyor.

 

ENGELLİ VATANDAŞA KURŞUN YAĞDIRDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.