Engelliler Derneği Üyeleri Otosan Fabrikasını Gezdi

Engelliler Derneği Üyeleri Otosan Fabrikasını Gezdi
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Engelliler Derneği üyeleri, "Sosyal Hayatta Engel Yok" projesi kapsamında İnönü Ford Otosan fabrikasını ziyaret etti.

- Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Engelliler Derneği üyeleri, "Sosyal Hayatta Engel Yok" projesi kapsamında İnönü Ford Otosan fabrikasını ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanlığı ve Bozüyük Pazaryerililer Derneği'nin desteği ile gerçekleştirilen ziyarette, dernek üyeleri fabrikayı gezerek, burada öğle yemeği yediler. Dernek Başkanı İsmail Çelik, "Üyelerimiz aileleri ile birlikte farklı bir ortamda farklı bir gün yaşadılar. Ford Otosan fabrikasını gezerek yapılan üretimi ve yeni teknolojiyi yakından tanıdılar. Kamyonların nasıl üretildiğini yakınen görme fırsatı buldular. Mutlu ve güzel bir gün geçirdiler, eğlenerek farklı şeyler öğrendiler. Bizlere hayatımıza özel hatıra olacak bir gün yaşamamıza vesile oldunuz. Sayenizde ülkemizin otomotiv sanayi devi İnönü Ford Otosan fabrikasını gezdik. Başından sonuna kadar güleryüzle bizleri memnun etme heyecanınız Engelli ve Ailelerin dikkatindeydi. Fabrika departmanları hakkında bilgilendirmeniz, yemek ikramınız, çanta hediyeniz hepimiz verdiğiz değer için sizlere müteşekkiriz. Bu anlamda bizlere desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya, bu ziyarette bizlere destek olan Bozüyük Pazaryerililer Derneği Başkanı Ali Şahinoğlu'na ve bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve alaka nedeniyle Ford Otosan fabrikası yetkililerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

ENGELLİLER DERNEĞİ ÜYELERİ OTOSAN FABRİKASINI GEZDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.