Engellileri aşure ikram edildi

Engellileri aşure ikram edildi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, engelli kardeşlerimize aşure ikram ederek güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, engelli kardeşlerimize aşure ikram ederek güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık e Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü’nce Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Kılıçkıran, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, meclis üyeleri Diyanet-Sen Şube Başkanı Ekrem Aslan, ile 125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Ortaokulu, Gaziler İşitme Engelliler İlkokulu idarecileri ve öğrencileri katıldı.

Nasreddin Hoca tiplemesinin sahnelendiği programda çocuklar şarkılar söylediler ve gönüllerince eğlendiler. İşitme engelliler için Büyükşehir Belediyesi personellerinden İbrahim Latif Aslan, programı işaret diliyle anlatırken, program aşure duası ile devam etti.

Programın sonunda aşure ikram edilirken, programa ilişkin görüşlerini dile getiren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı: “İlimizdeki özel eğitim kurumlarında eğitim gören engelli kardeşlerimiz için Nasreddin Hoca programı düzenledik. Programın sonunda Büyükşehir Belediyemizce hazırlanan aşureleri ikram ettik. Aynı zamanda bu kardeşlerimize çok çeşitli oyuncaklar hediye ederek, onların gönüllerince eğlenmesi için böyle bir program düzenledik. Buraya katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açıklamanın ardından Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Kılıçkıran, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, birlikte aşure ikram ederek, çocuklara oyuncaklar dağıttılar.

Programın sonunda tüm katılımcılar topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.

1-20161026162736.jpg2-20161026162736.jpg3-986.jpg4-346.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.