Erdemli Hacıalanı’na Yeni Yollar Açılıyor

Erdemli Hacıalanı’na Yeni Yollar Açılıyor
Mersin’in Erdemli Belediyesi ekipleri, yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Hacıalanı Mahallesi’nde de bir taraftan yeni yollar açılırken, bir taraftan da mevcut yolları genişletme çalışmaları yapılıyor.

- Mersin’in Erdemli Belediyesi ekipleri, yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Hacıalanı Mahallesi’nde de bir taraftan yeni yollar açılırken, bir taraftan da mevcut yolları genişletme çalışmaları yapılıyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede birçok yeni yolun açılmasının yanı sıra eski yolların da genişleterek hizmete sunulduğunu bildirdi. Erdemli Belediyesi’nce yürütülen yol çalışmalarında ilçenin her köşesine ayrım yapılmadan hizmet edildiğini belirten Tollu, ilçe merkezi ve mahallelerde bir taraftan mevcut yolların genişletme çalışmaları sürerken, bir taraftan da yeni yollar açıldığını kaydetti. Yol çalışmalarında büyük bir gayretle çalıştıklarını vurgulayan Tollu, Erdemli Belediyesi’nin bu konuda son derece başarılı olduğunu, bu başarının hem ilçe tarihinde hem de bölgesel olarak hesaplandığını dile getirdi.

Erdemli’nin birçok mahallesinde yol açma ve genişletme çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Tollu, asfaltlama yol ile parke yol çalışmalarının da durmadan hızla ilerlediğini dile getirdi. İlçede bu konuda göreve geldikleri günden bu yana çok büyük bir atılım başlattıklarını belirten Tollu, bu çalışmaların bundan sonrası için de hızla devam edeceğini ve vatandaşın rahatı için yerine getirileceğini vurguladı. Şu anda Hacıalanı Mahallesi’nde yol açma çalışmalarının sürdüğünü aktaran Tollu, ilçe halkının yol konusundaki her türlü isteğinin kanunların müsaade ettiği ölçüde çözüme kavuşturulacağını sözlerine ekledi.

ERDEMLİ HACIALANI’NA YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.