Erdemli’de ‘Sürü Yönetimi Elemanı’ Kursu

Erdemli’de ‘Sürü Yönetimi Elemanı’ Kursu
Erdemli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Toros Mahallesi’nde çiftçilere yönelik ‘sürü yönetimi elemanı’ kursu gerçekleştirildi.İlçe Gıda T...

Erdemli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Toros Mahallesi’nde çiftçilere yönelik ‘sürü yönetimi elemanı’ kursu gerçekleştirildi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Türker, vatandaşların kurslara katılmalarını kolaylaştırmak adına kursu mahallede açtıklarını ve hizmeti çiftçinin ayağına taşıdıklarını belirtti.

Kursiyerlerin eğitimden azami derecede faydalanmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Türker, kursa 60 kişinin katılım göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Okur’da ilçede ‘sürü yönetimi elemanı’ kurslarının dördüncüsünün gerçekleştirildiğini belirterek, “İlgiden dolayı bütün çiftçilerimize, vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kurs süresince kursiyerlere Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü personelleri veteriner hekimleri Taner Sarıbaş, Soner Mert ve Ramazan Uluganlıgil tarafından detaylı bilgiler aktarıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.