Erdoğan: "Nereye Kaçarsanız Kaçın Sizi Bulacağız"

Erdoğan: Nereye Kaçarsanız Kaçın Sizi Bulacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, böcek soruşturması kapsamında Romanya’da yakalanıp, Türkiye’ye iade edilen iki eski polis memuruyla ilgili konuştu. Erdoğan, “Nereye kaçarsanız kaçın sizi bulacağız...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, böcek soruşturması kapsamında Romanya’da yakalanıp, Türkiye’ye iade edilen iki eski polis memuruyla ilgili konuştu. Erdoğan, “Nereye kaçarsanız kaçın sizi bulacağız. İşte Romanya’ya kaçtınız ve orada yakalandınız. Dedik ya bunları inlerinden çıkaracağız ve şimdi inlerinden çıkarılıyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen “Tokatlılar Buluşması”na katıldı. Etkinlikte Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve çok sayıda Tokatlı hazır bulundu. Programda konuşan Erdoğan, “Bugün yaşadığımız sıkıntılar sanmayın ki bu coğrafyada bin yıldır yaşadığımız hadiselerden bağımsızdır. Mücadele farklı yöntemlerle bugün de devam ediyor. Daha 20 yıl önce Balkanlar’da olanlar bunun bir parçasıdır. Bizim son 12 yıldır yaşadıklarımız da asla bu bin yıllık mücadeleden ayrı değildir. Bugün Suriye’de, Irak’ta, Mısır’da, Filistin’de, Libya’da, Yemen’de yaşananlar da bunun bir parçasıdır. Aynı şekilde çözüm süreciyle üstesinden gelmeye çalıştığımız mesele de aynı mücadelenin bir parçasıdır. Hatta paralel devlet yapılanması diye ifade ettiğimiz şer cephesiyle ülkemizde ve dünyanın dört bir tarafından verdiğimiz mücadele de aynı tarihi mücadelenin bir parçasıdır” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.