"Erdoğan ’Öl’ Dese Ölürüm"

Erdoğan ’Öl’ Dese Ölürüm
Yüksek Hızlı Tren’in (YHT) İstanbul hattının açılışı münasebetiyle Eskişehir’de düzenlenen törende, 7’den 70’e herkes Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini gösterdi....

Yüksek Hızlı Tren’in (YHT) İstanbul hattının açılışı münasebetiyle Eskişehir’de düzenlenen törende, 7’den 70’e herkes Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini gösterdi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, YHT ile Ankara’dan hareket ederek 12.45 sularında Eskişehir’e geldi. Burada Tülomsaş Fabrikası içindeki camide Cuma Namazı’nı kılan Erdoğan, daha sonra Eskişehir Tren Garı önünde İstanbul hattının açılışı münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.

Tören öncesi alanı dolduran 7’den 70’e çevre illerden gelen vatandaşlar ve Eskişehirliler, dört gözle Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasını bekliyor. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan’a olan sevgilerini İHA’ya anlatanlardan Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinden gelen 60 yaşındaki Hüsniye Erenoğlu, “Tayyip dünyanın tadı, tuzu. Öl dese ölürüm” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan’ın Türkiye’yi cennete çevirdiğini ifade eden Erenoğlu, “Türkiye cennet oldu cennet. Tayyip’i Allah başımızdan eksik etmesin. Ben Tayyip Erdoğan’ı görmeye, konuşmaya Emirdağ’dan geldim. Şuanda yakınına varamıyorum. Görüşmek için Ankara’ya gideceğim. Hızlı trenlerimiz, duble yollarımız, hastanelerimiz olsun Tayyip Erdoğan Türkiye’yi cennet etti” diye konuştu.

“TAYYİP GİBİ HİÇ YÜZÜ NURLU, ALLAH DİYEREK, BİSMİLLAH DİYEREK İŞE BAŞLAYAN YOK”

Erenoğlu, muhalefet partilerinin genel başkanlarını da eleştirerek, şöyle devam etti:

“Meymenetsiz Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli de benim gibi bunamış, aklı kalmamış. Onlardan başkan olsa ne iş yapar, neye yarar. Tayyip gibi hiç yüzü nurlu, Allah diyerek, Bismillah diyerek işe başlayan yok. Dünyanın tadı tuzu Tayyip. Öl dese ölürüm”

“TEK EMELİM 2,5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUMU ERDOĞAN İLE TANIŞTIRMAK”

Erdoğan’ın hemşehrisi Rizeli Gül Küçük ise, tek emelinin 2,5 yaşındaki çocuğunu Başbakan Erdoğan ile tanıştırmak olduğunu kaydetti. Küçük, “Benim bu dünyada tek emelim Başbakanla birebir çocuğumu görüştürmektir. İnşallah Allah nasip eder. İnşallah bunu izler ve görüşmeyi kabul eder. Çünkü benim çocuğum onun aşığı” şeklinde konuştu.

SICAKTAN BUNALAN VATANDAŞLARA GÜL SULU SERİNLETME

Öte yandan, tören alanında Erdoğan’ı bekleyen vatandaşlara, görevliler tarafından gül suyu sıkılarak serinletme çalışması yapıldı. Serinletme çalışmalarının fayda etmediği bazı Erdoğan hayranları ise fenalaşarak bayıldı. Bu vatandaşlara da alanda hazır bulunan 112 Acil Servis ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) müdahale etti.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Filistin bayraklarının da açıldığı törende yaptığı yaklaşık 40 dakikalık konuşmanın ardından eşi Emine Erdoğan ve beraberindekilerle birlikte YHT vasıtasıyla Bilecik’e gitti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.