Erdoğan'a Fatsa'dan Bağış

Erdoğana Fatsadan Bağış
Ordu’nun Fatsa İlçesi'nde Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve AK Parti İlçe Teşkilatı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı için destek vererek Ziraat Bankası'ndaki hesabına bağışta bulundular.

- Ordu’nun Fatsa İlçesi'nde Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve AK Parti İlçe Teşkilatı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı için destek vererek Ziraat Bankası'ndaki hesabına bağışta bulundular.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan,burada yaptığı konuşmada, “Yeni bir seçim sürecindeyiz. İlk defa Cumhurbaşkanımızı Millet seçecek. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman olduğu gibi yine destekliyoruz. Bu seçim kampanyasında Başbakanımıza destek vermek amacıyla bugün bankada, güzel arkadaşlarımızla beraber buradayız, bağış kampanyasındayız.Başkanımızın ifade ettiği gibi, gönlünden ne kopuyorsa bağış yapacağız ve hepimiz Başbakanımızla beraber olduğumuzu göstermek istiyoruz.Kampanyaya katılan büyün hemşerilerimize, dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Ardından Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen de yaptığı açıklamada, “Teşkilatımızla, vatandaşlarımızla birlikte Cumhurbaşkanı adayımıza , Başbakanımıza seçim kampanyasında bağış yapmak üzere buradayız. Bu aynı zamanda bir gönül bağışıdır. Sadece bunu maddi değerlerle ilişkilendirmemek lazım. Herkesin gücü ve imkanı nisbetinde, karınca kadarınca burada kampanyaya destek olacağız. İnşallah bu desteğin, bu gönül bağının ve bu güzelliklerin neticesini inşallah 10 Ağustos akşamı Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğanı, 12. Cumhurbaşkanı olarak görerek alırız.Hepinize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

ERDOĞAN'A FATSA'DAN BAĞIŞ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.