Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Gördes'ten Destek

Erdoğanın Seçim Kampanyasına Gördesten Destek
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve AK Partili Belediye Meclisi Üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a seçim kampanyası için bağışta bulundular.

- Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve AK Partili Belediye Meclisi Üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a seçim kampanyası için bağışta bulundular.

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için geçtiğimiz günlerde AK Parti Gördes Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'na üye çok sayıda partilinin Başbakan Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek vermesinin ardından, bugün de Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri bağış için Gördes Ziraat Bankası önünde toplandılar. Başkan Akyol ve beraberindekiler, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabına bağışta bulundular. Başkan Akyol, "10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde eminiz ki halkımız milli iradesini sandıkta ortaya koyarak, Cumhurbaşkanı adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edecek. Gördes AK Parti Belediyesi Meclisi üyesi arkadaşlarımla birlikte Başbakanımıza destek vermek için buradayız. 12 yıldır ileri demokrasi mücadelesi veren Başbakanımıza, temsili bir katılımla aramızda topladığımız paralarla bağışlarımızı yaparak, desteğimizi açıkça gösterdik." dedi.

ERDOĞAN'IN SEÇİM KAMPANYASINA GÖRDES'TEN DESTEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.