Erdoğanyılmaz: “Halka Hizmet Hakka Hizmettir”

Erdoğanyılmaz: “Halka Hizmet Hakka Hizmettir”
Ak Partiden Milletvekili aday adayı olan Serdar Erdoğanyılmaz seçim kampanyası kapsamında çalışma ziyaretlerini sürdürüyor

Ak Partiden Milletvekili aday adayı olan Serdar Erdoğanyılmaz seçim kampanyası kapsamında çalışma ziyaretlerini sürdürüyor

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti listesinden Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olan İşadamı Hukukçu İnşaat Mühendisi Serdar Erdoğanyılmaz şehirde kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları ziyaret ederek, onların görüş ve önerilerini alıyor.

Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı din alimi Abdullah Taylan hoca ile İlim yayma Cemiyetini ziyaret eden Serdar Erdoğanyılmaz, dost sohbetlerini ve Sanayi gezisini de ihmal etmeden sürdürüyor.

Seçim çalışmaları ile ilgili görüşlerini aldığımız Serdar Erdoğanyılmaz şunları söyledi.

“Kahramanmaraş benim sevdam. Dünyanın bir çok ülkesini gezdim ama yaşanılacak şehir olarak Kahramanmaraş’ı seçtim. Buralıyım. Burada doğdum. Burada yaşıyorum. Kahramanmaraşlı her alanda hizmeti hak ediyor. Biliyorum ki; Halka hizmet Hakka hizmettir. Bu sözü kendime rehber ettim. Aday adaylığımı açıkladıktan sonra toplumun tüm kesimlerine uğramak, onların görüş ve önerilerini almak istiyorum. Bu amaçla öncelikle kent merkezini ziyaret ediyorum. Önümüzdeki hafta ilçelerimizi ziyaret edeceğim. İlçe Başkanlarını ve Belediye Başkanlarını ziyaret ederek onların görüş ve önerilerini alacağım. Kahramanmaraşlı olarak bu kente hizmet noktasında elimden gelenin en iyisini yapmak için de çaba içindeyiz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.