ERDOĞANYILMAZ İLÇE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ERDOĞANYILMAZ İLÇE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz ilçe gezilerini sürdürüyor

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz ilçe gezilerini sürdürüyor

Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı İşadamı İnşaat mühendisi Avukat Serdar Erdoğanyılmaz ilçe gezilerini sürdürüyor. İlçe Belediye Başkanları ve Teşkilat mensupları ile bir araya gelen Erdoğanyılmaz karşılıklı fikir alışverişi yapıyor.

Ekinözü İlçesini ziyaret ederek kuzey ilçeleri gezisine devam eden Serdar Erdoğanyılmaz; İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Cuma Uygun ve partililer ile bir araya geldi.

EKİNÖZÜ’NE TURİZM YATIRIMLARI YAPILMALIDIR

Ekinözü ilçe ve köyleri ile ilgili görüşlerini dile getiren Serdar Erdoğanyılmaz; “Ekinözü ilçesinde bulunan şifalı su bir çok hastalığa şifadır. Ancak bu suyun kullanımı ve tanıtımı ile ilgili ciddi eksikliklerimizin olduğunu düşünüyorum. Devlet ve Özel Sektörün yatırım yapması için teşvik edilmelidir” dedi.

İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ise; Sizin gibi bölgeyi iyi tanıyan ve yaşamı başarılılarla dolu bir insanın Milletvekili olması halinde Kahramanmaraş’a ve Ekinözü ilçemize büyük katkı yapacağına inanıyor, başarılar diliyoruz” dedi.

NURHAK İLÇESİNDE HAYVANCILIK TEŞVİK EDİLMELİDİR

Ekinözü ilçesinden sonra Nurhak ilçesine geçen Serdar Erdoğanyılmaz İlçe Başkanı Baki Kurt ve Teşkilat üyeleriyle parti binasında bir araya geldi.

Burada partililere hitap eden Erdoğanyılmaz; Nurhak ilçesinin hayatında farklı bir yeri olduğunu Köy Hizmetlerinde görev yaptığı yıllarda çok geldiğini dile getirirken, Nurhak ilçesinin yaylalarıyla ünlü olduğunu ve burada Hayvancılığı özendirecek projelerin hayata geçirilerek, göçün önüne geçilmesi ve eğitim sağlık gibi hizmetlerin standartlarının yükseltilmesi gerektiğini ifade etti.

İlçe Başkanı Baki Kurt ise yaptığı konuşmasında; mesaj alınmıştır, bizi ve bölgemizi iyi tanıyan İnşaat mühendisi ve Avukat olan değerli aday adayımız Serdar Erdoğanyılmaz’ın aday olup milletvekili olması halinde ilçemize katkı yapacağına inanıyor, başarılar diliyoruz diye konuştu.

20150225_144544.jpg

ÇAĞLAYENCERİT ÖNEMLİ BİR İLÇEMİZDİR

Nurhak ilçesinden sonra Çağlayancerit ilçesine geçen Serdar Erdoğanyılmaz önce Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra Ak parti ilçe Başkanlığında ilçe başkanı ve partililerle bir araya geldi.

Öğrencilik yıllarında Çağlayancerit ilçesine gelerek tatil yaptığını ve gençlik yıllarında bu ilçe ile ilgili hatıralarının olduğunu dile getirdi. Devlet görevlisiyken bu bölgeyi ve Bertiz’i çok iyi bildiğini, bir çok köye su, yol gibi hizmetlerin verilmesinde mühendis olarak görev aldığını dile getirerek, milletvekili olması halinde Çağlayancerit- Kahramanmaraş yolunun yapılması için çaba harcayacağını sözlerine ekleri.

İlçe Başkanı Veli Çetinkaya ise Serdar Erdoğanyılmaz’ı tanıdığını bu bölgeyi ili bildiğini milletvekili seçilmesi halinde ilçeye hizmetlerin gelmesinde katkı yapacağına inandığını ve bu yolda başarılar dilediğini ifade etti.

20150225_110956.jpg20150224_161107.jpg20150224_153806.jpg20150225_144822.jpg20150225_105730.jpg20150225_110036.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.