Erdoğanyılmaz'dan Tayyip hayranına ziyaret

Erdoğanyılmazdan Tayyip hayranına ziyaret
Belediye çarşısı esnaflarından olan ve Recep Tayyip Erdoğan hayranı Lütfullah Doğruluk'tan Serdar Erdoğanyılmaz'a destek geldi.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti listesinden aday adayı olan İnşaat Mühendisi, Hukukçu  Serdar Erdoğanyılmaz esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş Belediye Çarşısını ziyaret ederken esnaflarımızın teveccühüne mazhar olan Erdoğanyılmaz, çarşıda Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını astıran Tayyip hayranı Lütfullah Doğruluk ve çarşı esnaflarıyla sohbet etti.

3-158.jpg

Gazi ve siyasi ortam ile ilgili görüşlerini aldığımız Serdar Erdoğanyılmaz; hemşehrilerim her gittiğim yerde bana sevgi ve muhabbet besliyorlar, destek oluyorlar. Ben mümkün olduğunca davet edilen yerlere gitmeye çalışıyorum. Belediye çarşısı esnafları da beni çay içmeye davet ettiler. Hem onlarla sohbet ettim ve hemde diğer çarşı esnaflarını ziyaret ederek, görüş ve önerilerini aldım. Milletvekili listesine gireriz yada girmeyiz. Bu Allah'ın dilemesi ile ilgili bir konudur. Kısmetimizde var ise olur. Seçilirsem şehrime en iyi hizmete vermeye çalışacağım. Beni mutlu eden ise, hemşehrilerimin şahsıma gösterdiği ilgi ve alakadır. Kahramanmaraşlıların gönlüne girmiş olduğumdan dolayı mutluyum. Verilen güven ve alakaya layık olmaya çalışacağım" dedi.

2-228.jpg

1-285.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum