Ergene Havzası Derin Deşarj İhalesi İçin Ön Yeterlilik Dosyaları Alındı

Ergene Havzası Derin Deşarj İhalesi İçin Ön Yeterlilik Dosyaları Alındı
Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesisleri Derin Deşarj Kara Boru Hattı İhalesi için 34 firmadan ön yeterlilik dosyası alındı.

- Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesisleri Derin Deşarj Kara Boru Hattı İhalesi için 34 firmadan ön yeterlilik dosyası alındı.

Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesisleri Derin Deşarj Kara Boru Hattı İhalesi Ön Yeterlilik Başvuru Değerlendirme Toplantısı, 34 firmanın katılımıyla Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu’nun başkanlık ettiği ihalede Gürdal Adal, Mustafa Alpagut, Ahmet Zeki Tever, Mehmet Özdoğan, Mehmet Elverdi, Av. Yeliz Köse, Av. Sevilay Bozdoğan, Alişan Koyuncu, Şükrü Aydın, Alper Yeltekin ve Sacit Ertaş komisyon üyesi olarak görev aldı.

İhale öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, "Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesislerinde arıtılmış atık suların Marmara Denizi’ne deşarjını sağlayacak olan toplama hatları ve derin deniz deşarj sistemi bileşeni olan Kara Boru Hattı ihalesi ön yeterlilik başvuru değerlendirme toplantısı için bir araya geldik" dedi.

"PROJE SON DERECE ÖNEMLİ"

Ön yeterlilik ve ihale dosyalarını alan 40 istekliye ve dosya teslim eden isteklilere gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür eden Sarıoğlu, "Ekonomik değeri yüksek olan Trakya Bölgesi’ne yapılacak olan bu altyapı yatırımının özellikle Ergene Havzası’ndaki akarsuların kirlenmesini önleyecek olması son derece önemlidir. Bu proje, Devletimizin desteği ile uygulama safhasına konulmuştur" ifadelerini kaydetti. Sarıoğlu, konuşmasının sonunda Kara Boru Hattı ihalesinin tüm bölgeye ve tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesisleri Derin Deşarj Kara Boru Hattı İhalesi hakkında bilgi veren yetkililer, "Bugün burada 34 isteklinin dosyalarını kabul ettik. Komisyonumuz bu dosyaları tek tek inceleyecek ve bir hafta sonra yapılacak asıl ihaleye katılmaya hak kazanan firmaları tespit edecek. Bir hafta sonraki ihale kapalı zarf usulü gerçekleştirilecek. Bu ihalede en düşük teklif veren firmalar belirlendikten sonra, bahse konu firmalarla bir araya geleceğiz ve pazarlık yapacağız. Sonuç olarak en düşük teklifi sunan firma ihaleyi kazanacak" ifadelerini kullandı.

İHALEYE 34 İSTEKLİ KATILDI

Kara Boru Hattı İhalesi için komisyona dosya sunan firmalar şöyle:

"Kolin İnşaat, Peker İnşaat, Öztaş İnşaat-Albayraklar İnşaat iş ortaklığı, Cemil Özgür İnşaat, Yıldızlar İnşaat-TBM İnşaat iş ortaklığı, Güriş İnşaat-Özka İnşaat iş ortaklığı, Şenbay Madencilik, Kayaoğlu İnşaat-Aktel Yapı iş ortaklığı, Yapı-Tek İnşaat-EMT İnşaat iş ortaklığı, Hitit İnşaat, Şimşekler İnşaat-KMB İnşaat iş ortaklığı, Terminal Yapı-İndet İnşaat iş ortaklığı, GAP İnşaat Gürhan İnşaat iş ortaklığı, Ekol Yapı-Taş Yapı iş ortaklığı, Ece İnşaat, Altıntaş İnşaat-İncekaya İnşaat iş ortaklığı, Taşeli İnşaat-Tek Budak İnşaat iş ortaklığı, Adabağ Yapı-Libaş Müteahhitlik iş ortaklığı, Yetertaş İnşaat-Mimaray İnşaat iş ortaklığı, HMC Yapı-MRM Tur iş ortaklığı, Genel İnşaat-Cem-Sel İnşaat iş ortaklığı, Faber İnşaat, Kalyon İnşaat, Türkerler İnşaat, Polat Yol Yapı, Atilla İnşaat-Haselsan İnşaat iş ortaklığı, Özdemir İnşaat-Silahtaroğlu A.Ş.-Gurbetoğlu A.Ş. iş ortaklığı, Ziver İnşaat, Atacan Aksoy-Tekno RM Day iş ortaklığı, Ünal İnşaat, Ünal İnşaat, Alkataş A.Ş.-Alke İnşaat iş ortaklığı, Arsan A.Ş.-Mitaş A.Ş. iş ortaklığı, Kaner İnşaat-Akad İnşaat iş ortaklığı, YSE Yapı-Ünal Akpınar A.Ş."

ERGENE HAVZASI DERİN DEŞARJ İHALESİ İÇİN ÖN YETERLİLİK DOSYALARI ALINDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.