Ergin’in En Mutlu Günü

Ergin’in En Mutlu Günü
Tes-İş Kahramanmaraş Şubesi başkanı Ömer Lütfi Ergin, kayınbaba olmanın sevincini yaşarken, mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı.

Ömer Lütfi Hidayet Ergin’in yakışıklı oğlu Emre Ergin ile, emlakçılık işi ile uğraşan Emin Ayten Avgın’ın güzel kızları psikoloji danışmanı Ayşen hayatlarını birleştirdiler ve bekarlığa veda edenler kervanına katıldılar.

Hünkar Düğün Salonundaki düğünde, genç çiftlerin nikahını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç kıyarken, nikah şahitliklerini de Adalet Bakanı eski yardımcısı, Kahramanmaraş AK Parti milletvekili Av. Veysi Kaynak, Tes-İş  Genel Başkanı Mustafa Şahin, Onikişubat  İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile diğer davetliler yaparken, nikahı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,  genç çiftlere mutluluklara diledi, ömür boyu bir yastıkta kocamaları dilek ve temennisinde bulundu.

Oğlunu baş-göz etmenin, evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Lütfi Ergin’in neşeli h ali dikkatlerden kaçmazken, Hünkar Düğün Salonunun erkekler ve bayanlara bölümünde oturacak yer yoktu. Çünkü, Ergin’i seven dostları, bu mutlu gününde arkadaşlarının yanında olmuşlardı.

DÜĞÜNE İLGİ VE KATILIMCILAR

Kahramanmaraş sendika camiasının sevilen yüzü Ergin’in düğününe katılanlar arasında: başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Tes-İş Genel Başkanı Mustafa Şahin, Baro Başkanı Vahit Bağcı, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Güngör, il başkanı iken milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden ve 1 kasım genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Av. Metin Doğan,  Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Belediye eski başkanı Mustafa Poyraz, Mado yönetim kurulu üyesi Erdal Kanbur, DSİ 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, Serbest Muhasebe Mali Müşavirler Odası Başkanı Arif Şen, Ticaret Borsası Başkanı Ahpmet Duran Balsuyu, 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti milletvekili aday adayı, işadamı Mahmut Arıkan, sigortacı, AK Parti  İl Başkan Yardımcısı Mehmet Beşen, sanayici ve işadamı, 7 haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adayı Mehmet Sabancı, AK Parti eski il başkanı Mustafa Sarıkaya,  TSO Başkanvekili Serdar Zabun, Akedaş Genel Müdürü Medine Tanış, AK Parti teşkilat üyeleri, Tes-İş yönetim kurulu üyeleri ile, her iki ailenin yakınları ve dostları katıldı.

GAZETECİLER UNUTMADI

Düğüne katılan diğer isimler ise, medyanın önde gelen temsilcileri oldu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı, marasgündem.com sahibi Mehmet Taş, Ede Ajans sahibi Mustafa Şirin, Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci ve yazar ve sağlık camiasının önemli ismi Akın Ozan katılırken, basın mensupları dost bildikleri Ergin’i düğünde yalnız bırakmayan ve onun mutluluğuna ortak olan isimler oldu. 

2-565.jpg

3-361.jpg

4-207.jpg

5-141.jpg

6-098.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.