Erkenez Ailesinin Acı Günü

Erkenez Ailesinin Acı Günü
Yaşar Erkenez (82) hayata veda ederken, inşaat mühendisi oğlu Serhat Erkenez de çok sevdiği babasını kaybetmenin acı ve üzüntüsünü yaşıyor.

Kahramanmaraş eşrafının tanınmış isimlerinden, Türkiye Süt Endüstrisi (SEK) eski Genel Müdürlerinden Yaşar Erkenez (82) hayata veda ederken, inşaat mühendisi oğlu Serhat Erkenez de çok sevdiği babasını kaybetmenin acı ve üzüntüsünü yaşıyor.

Sağlıklı olmasına rağmen, daha önce kalp ameliyatı geçirdiği bilinen ve önceki gün,  Dörtyol’da kaldığı evinde ölü bulunan 82 yaşındaki Yaşar Erkenez,  bilindiği üzere iki oğlu, sağ-sol olaylarının yoğun yaşandığı dönemlerde, İstanbul Beşiktaş’ta iki oğlunu teröre kurban vermişti.

1.20111115152256.jpg

Ancak iki gün önce, Dörtyol’daki portakal bahçesi içindeki evinde hayata gözlerini yuman Yaşar Erkenez’in cenazesi haftanın ikinci günü olan Salı günü, Ulu Camii’de kılınan öğle namazını müteakip Şeyhadil mezarlığında gözyaşları arasında ve dualarla toprağa verildi.

Ulu camideki cenaze törenine, Kahramanmaraş Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakçı, AK Parti eski il başkanlarından Atıf Şirikçi, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, tanınmış işadamı ve müteahhit Abidin Doğanay, Tes – İş Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Lütfi Ergin, sanayici ve işadamları ile çok sayıda vatandaş topluluğu yanında, yakınları, akrabaları ve dostları katıldı.

Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

2.20111115152308.jpg

3.20111115152318.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.