Erkoç Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Erkoç Sanayi Esnafını Ziyaret Etti
Çalışmalarını Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek geçiren Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç’a, esnaf anlamlı bir destek mesajı verdi;

Çalışmalarını Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek geçiren Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç’a, esnaf anlamlı bir destek mesajı verdi;

Projeleriyle yüzyılın şehircilik hareketini başlatan Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç sanayi esnaf ziyaretinde yoğun ilgi ile karşılandı. Projelerini anlatan Erkoç’a sanayi esnafı ‘sonuna kadar arkanızdayız’ mesajı verdi.

dsc_7148.jpg

İl Başkanlığı döneminde Sanayi Bakanlığı ile olan tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç Küçük Sanayi Sitesi ziyaretinde duygulu anlar yaşadı. Gittiği tüm işyerlerinde yoğun ilgi ile karşılanan Erkoç’a desteğe devam sözü verildi. Biran önce projelerin uygulanmasına başlanılmasını isteyen Sanayi esnafı siteyle ilgili de sorunlarını dile getirdi. 

dsc_7328.jpg

Gittiği tüm işyerlerinde büyük bir coşku ile karşılanan Erkoç esnaf ve çalışanlarla tek tek sohbet etti. Sanayide yaşanan altyapı sorunlarının hemen çözüleceği sözünü veren Erkoç, Kahramanmaraş için büyük projeler düşünüldüğünü söyledi. Sanayide ikamet eden esnafın şehir içi trafiğine takılmadan açacakları yeni arterlerle çevre yolundan direkt olarak işyerlerine ulaşacaklarını belirten Erkoç; “her yıl en az iki üç defa sanayi esnafımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde belki bütün işyerlerine tek tek gelemiyoruz ama yönetimiyle sorunların çözümü noktasında her zaman bir araya geliyoruz. Kentimize karayolları 4 adet köprülü kavşaklar yapıyor. Biz ise inşallah Büyükşehrin imkânlarıyla şehir içinin birçok noktasına köprülü kavşaklar yaparak trafiği daha hızlı işler hale getireceğiz.

LOJİSTİK KÖY’LE SANAYİ ESKİ CANLILIĞINI YAKALAR

Biliyorsunuz Türkoğlu bölgemize büyük bir lojistik köy yapılıyor. Böylece İskenderun’da bulunan, Mersin’de bulunan limanlar Türkoğlu’na kadar gelmiş olacak. Kurulacak lojistik köyden çevre illerimizde istifade edecek. Ben lojistik köyün faaliyete geçmesiyle sanayimizin eski canlılığına tekrar kavuşacağına inanıyorum.

KAHRAMANMARAŞ HIZLI TRENLE BULUŞUYOR

Sayın Başbakanımız önceki gün Osmaniye mitinginde de açıkladı. Kahramanmaraş’ımız Osmaniye-Nurdağı üzerinden hızlı tren güzergâhında yer alıyor. Ulaştırma Bakanlığımızla bu konuyu görüştük ve şuan proje çalışmaları devam ediyor. Kimse bu tür olayların üzerinden, hizmet gelmiyor diye siyaset yapamaz.

Sanayide çalışan esnaflarımızın maddi durumlarını biliyoruz. Büyükşehirle birlikte uygun ödeme koşulları ile uydu kent projemiz var. Asgari ücretli insanlarımızı kira öder gibi küçük taksitlerle ev sahibi yapacağız” diye konuştu.

Sanayi esnafının soruları üzerine kısık yolu projesi, devam eden ulaşımla ilgili projeler hakkında da bilgilendiren Erkoç şöyle konuştu; “Sanayi sadece iş ve para kazanma yeri değil. Burası bir mektep. İnsanlarımız buralarda meslek öğrenerek kollarına altın bilezik takıyorlar.”

BAŞBAKANIMIZIN VE SİZİN YANINIZDAYIZ

Sanayi ziyaretinin ilk gününde büyük bir coşku ile karşılanan Erkoç’a esnafların verdiği destek ise çok anlamlıydı; “Biz Türkiye’deki yaşananları yakinen takip ediyoruz. Allah’ın izniyle Başbakanımızın sonuna kadar arkasındayız ve sanayi esnafı olarak da Ak Partiliyiz. Seçim döneminde bazı insanlar bize gelerek Ak Partiye oy vermememiz konusunda bizi etkilemeye çalışıyorlar. Biz bu oyunlara gelmiyoruz. Eğer Ak Parti yolsuzluk yaptıysa, yolları, hastaneleri, okulları kim yaptı. Yolsuzluk yapanlar bu kadar hizmeti yapabilir mi? Biz bunlara pirim vermiyoruz. Partimizin ve Başbakanımızın sonuna kadar yanındayız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum