Erkoç, "Satranç Takımımız Bizim İçin Çok Önemli”

Erkoç, Satranç Takımımız Bizim İçin Çok Önemli”
Büyükşehir Spor Kulübü Satranç Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı M. Fatih Erkoç’u ziyaret etti.

Büyükşehir Spor Kulübü Satranç Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı M. Fatih Erkoç’u ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı M. Fatih Erkoç'un makamında gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Asbaşkanı Bekir Kılıç, Satranç takımı kaptanları Ulaş Demirci ve Mustafa Kavgacı yer aldılar.

Takım kaptanları, ziyaretle ilgili şunları söylediler: "Değerli başkanımıza, hayırlı olsun demek ve başarı dileklerimizi iletmek için geldik. Başkanımıza satranç takımımız hakkında bilgi sunduk ve takımla ilgili istişarelerde bulunduk. Takımıza destek talep ettik. Güzel konuşmalar yaptık. Takımın haricinde şehirde satrancın gelişimine ne tür katkıda bulunuruz, neler yapabiliriz onları tartıştık. Başkanımıza çok teşekkür ederiz; bizi çok iyi karşıladılar ve imkânlar dâhilinde takımımıza ve şehirde satrancın gelişmesi için destek olacaklarını söylediler. Bu çerçevede ilişkimizin devam edeceğini düşünüyoruz."

Satranç takımımızın kaptanlarının ziyaretleri için teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı M. Fatih Erkoç, "Satranç takımımız bizim için çok önemli. Türkiye’nin en değerli liglerinden olan Türkiye Satranç Süper Liginde mücadele ediyor. Kaptanlarımızın da belirttiği gibi geçmiş sezonlarda ciddi başarılara imza attılar. Hiçbir maddi beklentileri olmadan gönüllülük esası ile hizmet eden takım kaptanlarımız Ulaş Demirci ve Mustafa Kavgacı ’yı bu başarılardan ötürü kutluyorum.” dedi. Erkoç: Kendisinin de öğrencilik yıllarında satranç oynadığını ve satrancın düşünmeyi, bütün ihtimalleri gözden geçirerek plan proje yapmayı ve birkaç hamle sonrasını hesap ederek adım atmayı gerektiren bir spor olduğunu ve bu minvalde satrancın, insana geniş bir bakış açısının yanı sıra çok şey kattığını " vurguladı.

Daha sonra kaptanlar Ulaş Demirci(TSF Teknik Kurul üyesi) ve Mustafa Kavgacı (TSF Yayın Kurulu üyesi) Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay adına, Erkoç’a satranç masası hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.