Erkoç: Tek amacımız millete hizmettir

Erkoç: Tek amacımız millete hizmettir
Erkoç yol genişletme ve dolgu çalışmalarının devam ettiği Fatih Mahallesi Dadağlı grup yolu ve Önsen Hacıağalar grup yoluna dökülen sıcak karışım asfalt çalışmalarını inceledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları devam ediyor. Kendi ekip ve ekipmanı ile yatırımlarını sürdüren Büyükşehir, şehir merkezinin yası sıra grup yollarında da asfalt uygulaması yapıyor.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yol genişletme ve dolgu çalışmalarının devam ettiği Fatih Mahallesi Dadağlı grup yolu ve Önsen Hacıağalar grup yoluna dökülen sıcak karışım asfalt çalışmalarını inceledi.

Vatandaşlardan Başkan Erkoç’a Teşekkür

    Başkan Erkoç, sıcak karışım asfalt yapımı tamamlanan Hacıağlar ve Avşar köy yollarında da incelemelerde bulundu. Yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Erkoç’a vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Halka Hizmet, Hakka Hizmettir…

    İnceleme gezisinde bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu vurgulayarak yapılan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diledi. Bakan Erkoç;  “Kahramanmaraş’ın önemli ana arterlerinden birisi. Önemli sayıda nüfusumuz var. Kalekaya, Hacılar, Sadıklı, Gölpınar, Avşarlı, Fatih kasabası başta olmak üzere binlerce insanımızın yaşadığı bu ana güzergahı söz verdiğimiz gibi sıcak asfalta kavuşturuyoruz. Allah hayırlı eylesin… Yoğun bir şekilde köylerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde sıcak asfalt çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanında halkımıza söz verdiğimiz gibi şehir merkezinde büyük projelerimizin de uygulama projelerini bitirmek üzereyiz. Bu ilin insanlarına hizmete talip olmuştuk. Çok şükür bu hizmetin gereğini, yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Vatandaşımıza hizmet, halka hizmet, hakka hizmettir. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.