Eroğlu: “Aradan Sonra Çıkışa Geçeceğiz”

Eroğlu: “Aradan Sonra Çıkışa Geçeceğiz”
İZMİR (İHA) – PTT 1. Lig’de ilk 3 haftada sadece 1 puan alabilen Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, milli takım arasının ardından çıkışa geçeceklerini söyledi.12 Eylül Cumartesi günü Gazia...

İZMİR (İHA) – PTT 1. Lig’de ilk 3 haftada sadece 1 puan alabilen Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, milli takım arasının ardından çıkışa geçeceklerini söyledi.

12 Eylül Cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynanacak maçın hazırlıklarını Selçuk-Efes Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdüren Altınordu, ısınma hareketlerinin ardından yaklaşık bir saat kuvvet çalışması yaptı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu gözetiminde yapılan çalışmanın son bölümü teknik oyunla tamamlanırken, kırmızı-lacivertli ekibin yeni transferi Murat Yılmaz da takımla birlikte ilk çalışmasına çıktı.

Ligin ilk 3 haftasında sadece 1 puan alabildiklerini hatırlatan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “İlk maç hariç sadece gol bölgelerinde gidememekten dolayı kaybettik. Oyun ve mücadele anlamında sahada doğruları yapmaya çalıştık ama yediğimiz gollerle oyunu çeviremedik. Maçları bırakmadık, sonuna kadar istekliydik” dedi.

“ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ”

Zor bir sezon olacağının daha ilk haftalardan belli olduğunu anlatan Eroğlu, “Rakiplerin güçlü oyuncuları var. Bunu bir şekilde aşmamız gerekiyor. Geçen yıl da böyle bir süreç yaşadık. Sonra tutturduğumuzda çok da başarılı olduk. Skor olarak iyi görünmüyor ama mücadele anlamında kendimize güveniyoruz. Milli Takım arasının ardından çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

“EVİMİZDE DEPLASMANDAYIZ”

İzmir’deki statların bakımda olması nedeniyle ev sahibi oldukları karşılaşmaları Denizli Atatürk Stadı’nda oynadıklarını vurgulayan başarılı teknik adam, “Maçlarımızı 300 km uzaklıkta oynuyoruz. Zemin de istediğimiz gibi değil. Rakip takım da deplasmana gelmiyor. Alanyaspor maçına İzmir Atatürk Stadı’nın yetişmesi durumu var. İzmir’de oynamak rakip için dezavantaj, bizim için avantaj. Deplasmanda oynar gibi gidiyoruz Denizli’ye. Bunlar bahane değil ama sonuçta İzmir’de güzel zeminde oynamanın takımın gücünü sahaya daha iyi yansıtacağını düşünüyorum” dedi.

Cengiz Ünder, Fatih Aktay, Yusuf Acer ve Alican Özfesli, U19 Milli Takımı’nın kampında oldukları için çalışmada yer almazken, tedavisi süren Gökhan Yılmaz ise fizyoterapist eşliğinde çalışmasını sürdürdü.

ALTINORDU, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI KENDİ TESİSLERİNDE YAPTIĞI ÇALIŞMAYLA SÜRDÜRÜYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.