Erürker: “Nazilli Belediyespor Kıymetlimizdir”

Erürker: “Nazilli Belediyespor Kıymetlimizdir”
AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, Nazilli Belediyespor teknik heyet ve futbolcularını Serkan Balcı Tesisleri’nde ziyaret ederek, başarılar diledi.Başkan Nurettin Özkat, Kulü...

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, Nazilli Belediyespor teknik heyet ve futbolcularını Serkan Balcı Tesisleri’nde ziyaret ederek, başarılar diledi.

Başkan Nurettin Özkat, Kulüp Müdürü Bedri Alabay, Genel Menajer Orhan İbiş, Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem ve Masör Osman Özcan’ın ev sahipliği yaptı.

Hakan Çağlar Erürker, Nazilli Belediyespor’a zirve yarışı ve PTT 1. Lig yolunda destek verilmesine vurgu yaparken; “Nazilli Belediyespor kıymetlimizdir. Nazilli’nin yatırım yapılması gereken en önemli marka değerlerinden biridir. Hepimizin sevgi ve desteğine ihtiyacı vardır ve bunu hak etmektedir. Genç nesillerimizin bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanım ve birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışmalıyız. Gençlerimizi spora teşvik etmek ve sporda tesisleşmeyi desteklemek önceliklerimizden olacaktır. Nazilli Belediyespor’umuza önümüzdeki BUGSAŞ maçında ve kalan tüm maçlarımızda başarılar diliyorum” dedi.

AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HAKAN ÇAĞLAR ERÜRKER, NAZİLLİ BELEDİYESPOR TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARINI SERKAN BALCI TESİSLERİ’NDE ZİYARET EDEREK, BAŞARILAR DİLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.