Eryılmaz, Saruhanlı’da Çiftçilerle Buluştu

Eryılmaz, Saruhanlı’da Çiftçilerle Buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Saruhanlı’da yaptığı ziyaretlerde çiftçi ve işçilerle buluşarak sorunlarını dinledi. “Eryılmaz, ekmeğini helal yoldan kazanan...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Saruhanlı’da yaptığı ziyaretlerde çiftçi ve işçilerle buluşarak sorunlarını dinledi. “Eryılmaz, ekmeğini helal yoldan kazanan emekçilerimizin içi rahat olsun. Çiftçiye ‘Ananı da al git diyen” zihniyetten bu ülkeyi kurtaracağız” dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam MHP Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşup sorunlarını dinliyor. Eryılmaz, bu kapsamda Saruhanlı’yı ziyaret ederek çiftçi, işçi ve esnafla bir araya gelip sorunlarını dinledi.

İktidarın tarım ve hayvancılık politikalarını eleştiren Eryılmaz, “Bu ülke öyle bir 12 yıl yaşadı ki çiftçi ağladı, işçi üzüldü, emekli isyan etti, esnaf evine ekmek götüremez duruma geldi. Tarımda dünyanın önde gelen ülkeler arasında yer almamıza rağmen ne yazık ki çiftçimize, tarımla uğraşan vatandaşlarımıza yeteri kadar destek sağlanmamıştır. Bırakın destek sağlanmayı derdini anlatan çiftçiye ‘Ananı da al git’ denildi bu ülkede. Şimdi birileri tüm bunlara rağmen hala çıkıp çiftçimizi destekliyoruz diyor. İnsanda biraz utanma olur. Çiftçiye verdiğin mazotun fiyatı ortada. Aldığın KDV, ÖTV ortada. Hal durum böyleyken hangi yüzle çiftçinin karşısına çıkıp oy isteme girişiminde bulunuyorsunuz. Ama artık millet uyandı. Çiftçi uyandı. Haziran’da size en güzel cevabı ‘Ananı da al git’ dediğiniz çiftçimiz verecektir” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN ERYILMAZ, SARUHANLI’DA YAPTIĞI ZİYARETLERDE ÇİFTÇİ VE İŞÇİLERLE BULUŞARAK SORUNLARINI DİNLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.