Eryılmaz’dan Ticaret Borsası’na Ziyaret

Eryılmaz’dan Ticaret Borsası’na Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Ziyarette MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve MHP il yöneticilerinden Öm...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Ziyarette MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve MHP il yöneticilerinden Ömre Yılmaz da hazır bulundu. Eryılmaz ziyarette “Ekonomik istikrarsızlık aldı başını gidiyor. Çiftçi önünü göremiyor” dedi.

“ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM”

Kendi üyeleri olan Hasan Eryılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap “Bizler bu süreci yakından takip ediyoruz. İstiyoruz ki Manisa’mıza ülkemize hizmet edecek bizlerle beraber olacak, arkadaşlarımızın, ağabeylerimizin, kardeşlerimizin milletvekili olmalarıdır. Bugün Hasan Bey ziyaretimize geldi. Kendisi aynı zamanda borsamızın da üyesidir. Bu ziyaretlerinden çok ama çok mutlu oldum” dedi.

“ANKARA’DA SESİNİZ OLAN BİR KARDEŞİNİZ VARDIR”

MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz ise “Burada sıcak bir karşılama oldu. Ve burada çok rahatım. Çünkü burası bir bakıma benim evim gibidir. Üyesi olduğum bir kurumdur. Burası Manisa’ya çok fazla hizmeti olan bir yerdir. Ben bu sektörde neler yapılması gerekeni çok iyi bilen biriyim. Çünkü sektörle yakından ilgilendim. Şunu rahatlıkla söylüyorum. Manisa Ticaret Borsası’nın sorunu benim de sorunumdur. Nasip olursa Ankara’ya gidersek şundan emin olun ki sizin Ankara’da sesiniz olan bir kardeşiniz vardır” diye konuştu.

“DOĞRU DESTEKLENMELER ZAMANINDA YAPILMIYOR”

Türkiye’de ekonomik istikrarsızlık olduğunu ifade eden Eryılmaz, “Üzüm fiyatındaki dalgalanma, pamuktan söz bile edemiyoruz. Ne yazık ki tarımda ekonomik istikrarsızlık sürüyor. Çiftçi önünü göremiyor. Doğru desteklemeler zamanında yapılmıyor. Bunu yapmadığınız müddetçe Türk milleti kaybeder. Ben Hasan Eryılmaz olarak tüm bu sorunları yakından biliyorum. Bu sorunların Ankara’da çözümü noktasında elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HASAN ERYILMAZ, MANİSA TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.