Erzincan’da Ki Parklar Tahrip Edildi

Erzincan’da Ki Parklar Tahrip Edildi
Erzincan’da Fatih Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi üzerinde bulunan engelli parkında ve Barbaros Mahallesi 453. sokaktaki çocuk parkında bulunan oturma grupları ve oyun grupları, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.

- Erzincan’da Fatih Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi üzerinde bulunan engelli parkında ve Barbaros Mahallesi 453. sokaktaki çocuk parkında bulunan oturma grupları ve oyun grupları, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.

Parklarda bulunan oturma ve oyun grupları içinde yaşadığı topluma karşı sorumluluk bilinci taşımayan kişiler tarafından tahrip edildiğini belirterek verilen zararın Erzincan Belediyesine değil, halkımıza verildiğini söyleyen Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, "Ne yazık ki bu durum Belediyemizin önemli sorunlarından biri. Halkımızın ortak kullanım ve yaşam alanlarında yapılan bu hizmetlere zarar vermek tasvip edilir bir durum değildir. Bu tür sorumsuz davranışları asgari düzeye indirmek, halkımızın ortak kullanım alanlarını koruyup kollamaları ile mümkündür. Böylesine durumlarla karşılaşan halkımız haftanın yedi günü 24 saat hizmet veren çağrı merkezimiz üzerinden konuyu derhal bize aktarsınlar. Bu şehir hepimizin. Tahrip eden kişiler zaten tedavi ihtiyacı duyulacak kişilerdir. Bunlardan daha çok siz duyarlı hemşehrilerimizin konuyu anında ihbar etmeleri bizler için daha önemli” dedi.

(AA-

ERZİNCAN’DA Kİ PARKLAR TAHRİP EDİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.