Erzincan’da Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Erzincan’da Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı
Erzincan’ın Refahiye ilçesinde düğünden dönen otomobil ile ticari araç çarpıştı, kazada biri çocuk 2 kişi yaşamını yitirirken 4 kişi de yaralandı.

- Erzincan’ın Refahiye ilçesinde düğünden dönen otomobil ile ticari araç çarpıştı, kazada biri çocuk 2 kişi yaşamını yitirirken 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saat 21:00 sıralarında Erzincan’ın Refahiye ilçesi yakınlarında meydana geldi. Uğur İnanç yönetimindeki 24 FE 806 plakalı otomobil Refahiye İliç karayolunun 15. kilometresi Yuva Dağı Köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle karşı istikametten gelen Muharrem Calp yönetimindeki 25 LE 001 plakalı ticari araçla çarpıştı. Kazanın şiddeti ile hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Uğur İnanç ağır yaralanırken, aynı araçta bulunan Gülten Işık(35) ve Sevilay Işık(9) kaza yerinde feci şekilde can verdi. Ticari araçtaki yaralı 3 kişi de ambulanslarla Refahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Geniş güvenlik önleminin alındığı kaza yerinde araç içerisinde sıkışan cenazeler AFAD ekipleri tarafından çıkartılırken, savcının incelemesi sırasında kazayı duyarak olay yerine gelen yakınları cenazelere yaklaştırılmayınca tepki gösterdi. Kaza yerindeki vatandaşlar ise mucur dökülü olan yolda daha önce de trafik kazası olduğunu ifade ederek, uyarı levhalarının yetersizliğinden yakındılar. Gazetecilerin de görüntü almasına izin verilmediği kaza yerinde güvenlik güçleri tarafından cenazeler taşınırken adeta barikat kuruldu, araçlardaki aydınlatma lambaları kapatıldı. Kaza yerinde savcı tarafından yapılan incelemenin ardından, araçlar çekiciyle kaldırıldı.

Öte yandan hayatlarını kaybeden anne ve kızın Kemah’ın Ağdaş Köyü’ndeki bir düğünden döndükleri öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.