Erzurum Büyükşehir’den Suriyeli Misafirlere Yardım Tırı

Erzurum Büyükşehir’den Suriyeli Misafirlere Yardım Tırı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’nde ki Suriyeli mültecilere bir tır dolusu gıda ve battaniye yardımı gönderdi.Büyükşehir Belediyesi, içerisinde gıda maddeleri ve battaniy...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’nde ki Suriyeli mültecilere bir tır dolusu gıda ve battaniye yardımı gönderdi.

Büyükşehir Belediyesi, içerisinde gıda maddeleri ve battaniye gibi acil ihtiyaç maddelerinin bulunduğu yardım malzemelerini, Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’nde yaşayan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan, Suriyeli misafirlere ulaştırılmak üzere, tırla gönderdi.

Ülkelerindeki savaştan kaçarak Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’ne sığınan, aralarında kadın, yaşlı ve çocukların da bulunduğu Suriyeliler zor şartlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor.

Erzurum’dan gönderilen yardım tırını uğurlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, insana ve insanlığa önem verdiklerini, bu bağlamda da ülkemizdeki Suriyeli misafirlere kayıtsız kalmadıklarını, ’Kardeş Payı’ sloganı altında Suriyeli misafirlere yardımda bulunduklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin yardım tırı, Erzurum’dan, Başkan Sekmen ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’ne uğurlandı.

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR'DEN SURİYELİ MİSAFİRLERE YARDIM TIRI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.