Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürü Aras: “Bizim İçin Bugün Bir Bayram”

Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürü Aras: “Bizim İçin Bugün Bir Bayram”
Erzurum Devlet Tiyatrosu (DT) Müdürü Levent Aras, Dünya Tiyatrolar gününü kutladı. “27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü sizlerle birlikte var olmanın hazzını tekrar yaşayacağımız için çok mutluyuz. Benim iç...

Erzurum Devlet Tiyatrosu (DT) Müdürü Levent Aras, Dünya Tiyatrolar gününü kutladı. “27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü sizlerle birlikte var olmanın hazzını tekrar yaşayacağımız için çok mutluyuz. Benim için, bizim için bugün bir bayram” diyen Aras, kendisinin bir sahne işçisi olduğunu ifade etti.

Gece gündüz estetik üretmeye çalışan, sürekli yeni oyunlarla seyircinin karşısında var olmaya çalışan bir tiyatro işçisi olduğunu belirten Aras, “Yaşadığım çağın gerekliliği için düşünen, üreten ve bu amaçla sahneye oyunlar koyup geleceği şekillendirmeye çalışan insanlardan biriyim. Tiyatronun estetik üretimindeki katkınızdan dolayı sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bizim için ışıklar açılacak ve perdelerimiz hiç kapanmamak üzere ilelebet açık kalacak. Ve o alışmış olduğunuz son anons sizi sahnenin büyüsü içerisine çağıracak. İyi seyirler, sevgili seyirciler” ifadelerini kullanarak Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.