Erzurum’da Türkiye Şampiyonu Olmak İçin Yarışıyorlar

Erzurum’da Türkiye Şampiyonu Olmak İçin Yarışıyorlar
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen Gençler Arası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası yarışmaları 22-23-24 Mayıs Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Erzurum Havuz Başı Kent Meydanı’n...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen Gençler Arası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası yarışmaları 22-23-24 Mayıs Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Erzurum Havuz Başı Kent Meydanı’nda yapılıyor.

Zengin ve köklü değerlere sahip Türk Halk Oyunlarımızın yayılıp yaşatılması, sağlıklı bir şekilde gelecek nesillere aktarılması için yapılan bu faaliyetlere tüm halkımız davetlidir. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yapılacak yarışmada Erzurum, Ankara, Antalya, Bayburt, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kütahya, Malatya, Muğla, Rize, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Adana, Artvin, Aydın, İstanbul, Kars, Samsun ve Van illerinden 30 takım yarışacak.

’Uyuşturucuya Karşıyız Halk Oyunlarına Bağımlıyız’ sloganıyla yürütülen Gençler Arası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası yarışmaları Cuma gününden itibaren Erzurum’da gerçekleştiriliyor. Tüm ekip yöneticilerin katılımı ile 22 Mayıs 2015 Cuma günü saat 15.00 de Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde Teknik Toplantı yapılırken, Cuma günü saat 18.00’de de Şehirde kortej yürüyüşü ve üçer dakikalık gösteriler yapılacak.

23-24 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri akşam saat 19.00 da Havuzbaşı Kent Meydanı’nda yapılacak olan Gençler Arası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’na halkın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.