Erzurumlu Çocukların Erdoğan Sevgisi

Erzurumlu Çocukların Erdoğan Sevgisi
Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gitmek isteyen Yusuf Ahmet Candemir isimli çocuk gözyaşlarına boğuldu. İsmi Recep Tayyip olan bir diğer çocuk ise Cumhurbaşkanıyla görüşme...

Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gitmek isteyen Yusuf Ahmet Candemir isimli çocuk gözyaşlarına boğuldu. İsmi Recep Tayyip olan bir diğer çocuk ise Cumhurbaşkanıyla görüşme fırsatı buldu.

“Cumhurbaşkanı Erzurumlularla Buluşuyor” programı kapsamında İstasyon Meydanı’nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye ziyareti esnasında Cumhurbaşkanı’nın yanına gitmek için dışarıda bekleyen çocuklardan 12 yaşındaki Yusuf Ahmet Candemir, göz yaşlarına boğuldu. Cumhurbaşkanlığı korumalarına adeta yalvaran 6. Sınıf öğrencisi Yusuf Ahmet Candemir, “Ne olur beni de içeriye alın” diyerek göz yaşı döktü. Cumhurbaşkanına sarılmak istediğini belirten Yusuf Ahmet Candemir, “Öğlen mitingden beri burada bekliyorum. Bir tek kahvaltımı yaptım daha bir şey yemedim” dedi. En büyük hayalinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarılmak olduğunu söyleyen Yusuf Ahmet Candemir, koruma engelini aşamadı.

Diğer taraftan Cumhurbaşkanını görmek isteyen bir diğer çocuk ise adı ve soyadı Recep Tayyip Erdoğan olduğu için şanslıydı. Gelen korumalara kimliğindeki Recep Tayyip Erdoğan ismi gösterilen çocuk içeriye alındı. Cumhurbaşkanının kendisine satranç takımı hediye ettiğini ve fotoğraf çekildikleri söyleyen 14 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanını gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Baba Hanifi Erdoğan, çocuğunun ismini Recep Tayyip koymalarındaki yaşanan süreci şöyle anlattı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan cezaevine girdiği gün eşimin beşinci çocuğa hamile olduğunu öğrendik. Ben o zamanlar AK Partili değildim. Cumhurbaşkanımız cezaevine giderken kameralara el salladı. O bana çok dokundu. Ben o zaman kararımı verdim. Çocuğumuzun ismini Recep Tayyip Erdoğan koyduk. Bugün de çocuğum Cumhurbaşkanımızla görüştü çok mutlu olduk. O dört çocuk istedi biz altı yaptık.”

CUMHURBAŞKANINI GÖRMEK İSTEYEN BİR DİĞER ÇOCUK İSE ADI VE SOYADI RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLDUĞU İÇİN ŞANSLIYDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.