Eş Başkan Keser Çalışma Alanlarını Ziyaret Etti

Eş Başkan Keser Çalışma Alanlarını Ziyaret Etti
Van’ın İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Veysel Keser ve Eş başkan Yardımcısı Halis Çakır, belediyenin ilçe genelinde yürüttüğü çalışma alanlarını ziyaret ederek bilgi aldı.İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı...

Van’ın İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Veysel Keser ve Eş başkan Yardımcısı Halis Çakır, belediyenin ilçe genelinde yürüttüğü çalışma alanlarını ziyaret ederek bilgi aldı.

İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Veysel Keser ve Eş Başkan Yardımcısı Halis Çakır, belediye çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yapımına devam ettiği parkları ziyaret eden Keser ve Çakır, daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü’nün kontrolünde yapımına devam eden yol asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyerek saha amirlerinden bilgi aldılar.

İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Veysel Keser, daha sonra İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü tarafından Van Kalesi’nde kazı çalışmaları yapan arkeologları ziyaret etti. Arkeologlar Eş Başkan Keser’in kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Eş Başkan Veysel Keser ise, Van Kalesi’nin ön tarafında yapılması hedeflenen açık alan müze çalışmalarına belediye olarak aktif destek sunmaya hazır olduklarını, aynı zamanda burada yapılacak kazı çalışmalarına da İstanbul Üniversitesi ile birlikte ortak bir çalışma yürütebileceklerini belirtti.

BAŞKAN KESER KAZI ALANLARINI İNCELEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.