Eş Başkanlardan Esnafa Teşekkür Ziyareti

Eş Başkanlardan Esnafa Teşekkür Ziyareti
Muş'un Varto ilçesinde, 30 Mart yerel seçimlerde Barış ve Demokrasi Partisi’nden belediye eş başkanlığını kazanan Sabite Ekinci ve Hüseyin Güneş, esnaflara teşekkür ziyaretinde bulundu.

- Muş'un Varto ilçesinde, 30 Mart yerel seçimlerde Barış ve Demokrasi Partisi’nden belediye eş başkanlığını kazanan Sabite Ekinci ve Hüseyin Güneş, esnaflara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yapılan seçimlerin ardından belediye başkanı seçilen Barış ve Demokrasi Partili (BDP) Eş Başkan Sabite Ekinci ile Hüseyin Güneş, beraberindeki partililerle işyerlerini gezdi. Esnafları ziyaret eden Sabite Ekinci ile Hüseyin Güneş, gecikmeli de olsa vatandaşlara teşekkür etmek istediklerini belirtti. İlçeye hizmet konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını anlatan Ekinci, "Beni belediye başkanı seçtikleri için tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Zaman zaman biz kendilerine gittik. Onları işyerlerinde olsun, evlerinde olsun rahatsız ettik. Rahatsız edilmelerinin ardında bizi uygun görüp belediye başkanlığına seçtikleri için kendilerine bir ziyaret gerçekleştirdik. Emeği geçen her Vartoluya teşekkür ederim" dedi.

EŞ BAŞKANLARDAN ESNAFA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.