Esenyurt İlçe Protokolünden Emniyet Müdürüne Ziyaret

Esenyurt İlçe Protokolünden Emniyet Müdürüne Ziyaret
Esenyurt ilçe protokolü Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

- Esenyurt ilçe protokolü Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Garnizon Komutanı Yarbay Osman Uyanır ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer görevine yeni başlayan Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen’i makamında ziyaret etti.

ÜLKE GÜNDEMINDEKI KONULAR ELE ALINDI

Ziyaret programında gündeme dair konular ele alınarak, kısa süre önce Esenyurt’a atanan Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen ilçede yaşanan Kobani gösteriler ile ilgili emniyet tedbirleri hakkında ilçe protokolüne bilgi verdi.

İlçe protokolünün ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirten Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen teşekkür etti. Özen, “Esenyurt ’ta toplumun düzeni ve güvenliği için emniyet teşkilatı olarak tedbirlerimizi alıyoruz. Yaşanan Kobani olaylarında yapılan provakatif eylemlerin tekrar yaşanmaması ve halkın barış ve huzur içerisinde yaşaması için emniyet olarak yoğun çaba gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya, yaşadığımız kentte huzur ve kamu düzenini bozmaya çalışanlara karşı dikkatli olmaya çağırıyoruz” dedi.

Görevine yeni başlayan ilçe emniyet müdürünü makamında ziyaret eden Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnce, Garnizon Komutanı Yarbay Osman Uyanır, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Emniyet Müdürü Levent Osman Özen’e hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundular.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.