Esgiad İle Kosgeb Arasında Protokol İmzalandı

Esgiad İle Kosgeb Arasında Protokol İmzalandı
Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında girişimcilerin, girişimci adaylarının desteklenmesine yönelik bir protokol imzalandı.

- Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında girişimcilerin, girişimci adaylarının desteklenmesine yönelik bir protokol imzalandı.

Kadın girişimci sınıflarının açılmasından, üniversite öğrencileri için girişimcilik sınıfları oluşturulmasına kadar pek çok projenin hayata geçirileceği protokol, ESGİAD Başkanı Serkan Zengin ile KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu tarafından imzalandı. ESGİAD tarafından yürütülmesi düşünülen proje ve programların, KOSGEB destekleriyle güçlendirilmesini amaçlayan protokolün, özellikle girişimcilerin önünün açılması için önemli fırsatlar sunduğu ifade edildi.

Törende bir konuşma yapan KOSGEB Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu, ESGİAD’ın Eskişehir’in en etkili ve en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu söyledi.

ESGİAD Başkanı Serkan Zengin ise, yeni dünya düzeninde kadınların iş hayatında daha fazla olması, temsiliyet oranlarının daha çok artması gerektiğini ifade etti. ESGİAD olarak bu düşünceden yola çıkarak KOSGEB ile işbirliği yaptıklarını anlatan Zengin, “Eskişehir’de kendi işini kurmak isteyen kadınlarımız için girişimcilik sınıfları açacağız. Ardından Anadolu ve Osmangazi üniversitelerinde öğrenim gören öğrenciler için girişimcilik sınıfları oluşturacağız. Bu iki konu başta olmak üzere pek çok projenin yaşama geçirilmesi konusunda birlikte hareket ettiğimiz KOSGEB yetkilileriyle, bundan böyle de her iki ayda bir toplantı yaparak, yol haritamızı belirleyeceğiz. Protokolün kentimize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

ESGİAD İLE KOSGEB ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.