Eşini Kanserden Kaybeden Baba Oğlu İçin Yardım İstiyor

Eşini Kanserden Kaybeden Baba Oğlu İçin Yardım İstiyor
Adana’da lenf kanseri nedeniyle 10 gün önce hayatını kaybeden 25 yaşındaki Sibel Gökdam’ın eşi Mustafa Gökdam, oğlu için devletten yardım istedi.Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir otelde işçi olarak...

Adana’da lenf kanseri nedeniyle 10 gün önce hayatını kaybeden 25 yaşındaki Sibel Gökdam’ın eşi Mustafa Gökdam, oğlu için devletten yardım istedi.

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir otelde işçi olarak çalışan Mustafa Gökdam, 4 yıllık eşi Sibel Gökdam’ı bir gün işten eve geldiğinde boğazında ağrı ve şişlik hissettiğini söyleyince Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yapılan tetkikler sonrası Sibel Gökdam’a, lenf kanseri tanısı konuldu. Belli bir tedavi sürecinden sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde 10 gün önce eşini kaybeden Mustafa Gökdam, 3,5 yaşında Okyanus adındaki oğlu ile ortada kaldı. Gökdam, “Annesini soran oğluma, ’o bir melek oldu’ diyorum. Eşim geri gelmeyecek ama oğlum için devletimizden yardım istiyorum. Benim Antalya’da işim hazır ama oğlumu oralara götüremem. Onun için büyüklerimizden isteğim, Adana’da, Kozan’da veya memleketim Feke’de iş istiyorum” diye konuştu.

ADANA’DA LENF KANSERİ NEDENİYLE 10 GÜN ÖNCE HAYATINI KAYBEDEN 25 YAŞINDAKİ SİBEL GÖKDAM’IN EŞİ MUSTAFA GÖKDAM, OĞLU İÇİN DEVLETTEN YARDIM İSTEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.