Eski Binanın Balkonu Çöktü

Eski Binanın Balkonu Çöktü
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde eski bir binanın balkonunun bir kısmı çöktü. Balkonun parçalarının düşme anı ve yol kenarındaki araçta ki kişilerin kaçma anı anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarınc...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde eski bir binanın balkonunun bir kısmı çöktü. Balkonun parçalarının düşme anı ve yol kenarındaki araçta ki kişilerin kaçma anı anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Olay gece saatlerinde Bağlık Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Cemal Yalçın’a ait eski binanın balkonu bilinmeyen bir nedenle çöktü. 2. Kattaki dairenin balkonun beton parçalarının kaldırıma düştüğü sırada binanın önünde hiç kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önledi. Vatandaşların balkonun çöktüğünü görmesi üzerine haber verilen itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek önce güvenlik önlemi aldı, ardından da balkondaki düşme tehlikesi bulunan beton parçalarını yere düşürdü. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını mahalle sakinleri meraklı gözlerle izlerken, polis ekipleri de Erdemir Caddesi’ndeki trafiği yaklaşık 1 saat boyunca tek şeritten verdi.

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, demirlerin eskimesi nedeniyle betonu taşıyamadığını ve balkonun bir kısmının çöktüğünü söyledi. Olayda can yada mal kaybı bulunmadığını ifade eden Ateş, balkondaki düşme tehlikesi bulunan parçaları da alarak güvenliği sağlayacaklarını belirtti.

Mahalle sakinlerinde Yaşariye Yılmaz ise gürültüyü duyunca komşusunun çöp döktüğünü düşündüğünü, itfaiye görüp dışarı çıktığında ise balkonun çöktüğünü gördüğünü ifade etti.

Balkonu çöken dairenin sahipleri ile bir yakınlarına iftarda olduklarını söyleyen Fatma Yalçın ise telefonla haberi alınca olay yerine geldiklerini dile getirdi.

BALKONUN ÇÖKME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Eski binanın ikinci katındaki dairenin balkonunda ki beton parçaların düşme anı ise zemin katta bulunan iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde beton parçaları düşmeden saniyeler önce kaldırımda çok sayıda kişinin yürüdüğü, beton parçaları düşmeye başladığı anda ise yol kenarında park halinde bulunan araçtaki bir kişinin otomobilden inerek kaçtığı görülüyor.

Polis ve itfaiye ekipleri yaşanan olayla ilgili rapor tutarak olay yerinden ayrıldı.

ZONGULDAK'IN EREĞLİ İLÇESİNDE ESKİ BİNANIN İKİNCİ KATINDAKİ BALKON ÇÖKTÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.