Eski İstihbarat Müdürü Ali Fuat Yılmazer Kelepçelerini Göstererek: “ Bu Şeref Madalyalarını Görün”

Eski İstihbarat Müdürü Ali Fuat Yılmazer Kelepçelerini Göstererek: “ Bu Şeref Madalyalarını Görün”
paralel yapıya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İstanbul Istihbarattan sorumlu eski Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer, kelepçelerini göstererek: bu şeref madalyalarını görün” dedi.

- paralel yapıya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İstanbul Istihbarattan sorumlu eski Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer, kelepçelerini göstererek: bu şeref madalyalarını görün” dedi.

Gözaltına alındıktan sonra ikinci kez sağlık kontrolüne getirilen eski Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sağlık kontrolüne getirildi. Sağlık kontrolü çıkışında konuşan Yılmazer: “diyeceğim zamanla diyeceğim. Ama bunları görün. Bu şeref madalyalarını görün. Bugünün şeref madalyalarıdır bunlar. Bunlarda bugünün polisliğidir kardeşim. Reza’lara yapılmamış polisliğe maruz kalıyoruz. Türkiye görecek tarihe geçecek bu şerefe madalyaları” dedi.

Kendisini ekip otosunu bindirmeye çalışan polis memuruna tepki gösteren Yılmazer: “Ne güzel polisin tebrik ederim. Şov yapın kardeşim. Şov yapıyorsunuz ya. Poz verseniz ya. Sizden güzel poz istiyorlar” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.