Eski Milletvekili Eşinin, Mehmet Ali Şahin’den İsteği

Eski Milletvekili Eşinin, Mehmet Ali Şahin’den İsteği
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, trafik kazası geçiren eski AK Parti Antalya Milletvekili Burhan Kılıç’ı evinde ziyaret etti. Vekilin eşi Şahin’den, kaza anında yardım ettiği için üz...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, trafik kazası geçiren eski AK Parti Antalya Milletvekili Burhan Kılıç’ı evinde ziyaret etti. Vekilin eşi Şahin’den, kaza anında yardım ettiği için üzeri kan olan komisere üniforma hediye edilmesi isteğinden bulundu.

Eski AK Parti Antalya Milletvekili ve Meclis İdari Amiri Burhan Kılıç, ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e yaşadığı kazayı anlattı.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Burhan Kılıç’ın eşi ise kazadan sonra bir trafik komiserinin çok yardımcı olduğunu belirterek, "Eşim kaza geçirdiğinde bir trafik komiseri kendisine çok yardımcı olmuş. Kaza yerinde kendi aracına alarak ambulansa yetişmesi için 25 kilometre kendi aracıyla götürmüş. Ben bu komisere bir iyilik yapmak isterim. Ancak usulünü bilemediğim için size danışmak istiyorum. Nasıl bir iyilik yaparım? Kucağına aldığı için üzeri kan olmuş duydum. Kendisine bir üniforma hediye edilebilir mi?" diye sordu.

Şahin ise, “Burhan bey iyileşsin o duruma bakar. En azından bir telefon edip teşekkür ettiğinizi söyleyebilirsiniz" şeklinde yanıtladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.